Τετάρτη, 10 Απριλίου 2019 13:00

Στόχος η δεύτερη θέση για τον Απόλλωνα

Γράφτηκε από τον
Στόχος η δεύτερη θέση για τον Απόλλωνα

 

Τέλος στο αρνητικό σερί που τον ήθελε χωρίς νίκη από τις 2 Μαρτίου (2-0 την Εράνη) έβαλε το Σάββατο ο Απόλλωνας Καλαμάτας, επικρατώντας στο γήπεδο του Ασπροχώματος με 2-0 του Ολυμπιακού Καλαμάτας.

Ετσι έφθασε τους 51 βαθμούς και ισοβαθμεί στη δεύτερη θέση με Εράνη και Τσικλητήρα. Ο Απόλλωνας, που διεκδίκησε φέτος μέχρι ενός σημείου τον τίτλο στην Α’ τοπική, θέλει πλέον να τερματίσει στη δεύτερη θέση.

“Πρέπει να κερδίσουμε και τα πέντε παιχνίδια που απομένουν. Στόχος είναι η δεύτερη θέση, αλλά χρειάζεται σίγουρα να ανεβάσουμε την απόδοσή μας”, λέει στην “Ελευθερία” ο προπονητής του Απόλλωνα Τάκης Σακελλαρόπουλος, ο οποίος έχει φέτος συνεχώς γεμάτο το απουσιολόγιο. Διότι οι Μανωλόπουλος, Λούτα, Μπαχράμης, Μπάκας, Κανιώρος παραμένουν τραυματίες, οι Στ. Τσουλάκος και Μπαζίγος υπηρετούν την στρατιωτική τους θητεία, ενώ κόντρα στον Ολυμπιακό δεν αγωνίστηκε και ο Παπαγιαννόπουλος λόγω γαστρεντερίτιδας. Ο τελευταίος αναμένεται να επιστρέψει στο προσεχές παιχνίδι με τη Μάνη.

Επέστρεψε μετά από 8 μήνες

Το ευχάριστο για τον Απόλλωνα είναι ότι γύρισε μετά από 8 μήνες ο Στέλιος Σπανός, ο οποίος είχε υποβληθεί σε επέμβαση στο μηνίσκο, ενώ ταλαιπωρήθηκε και από οστικό οίδημα. Ο ικανός μέσος πέρασε στο 85’ στη θέση του Περιβολάρη στο ματς με τον Ολυμπιακό και ο Τ. Σακελλαρόπουλος έχει μία ακόμα λύση για τη μεσαία γραμμή.