Τετάρτη, 10 Απρίλιος 2019 14:09

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Πορεία πρωταθλητισμού στο δεύτερο γύρο

Γράφτηκε από τον
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Πορεία πρωταθλητισμού στο δεύτερο γύρο

Την πέμπτη συνεχόμενη νίκη πανηγύρισε την Κυριακή ο Τσικλητήρας με 3-0 επί της Α.Ε. Αβίας στην Καλαμάτα, κρατώντας παράλληλα το μηδέν για πέμπτη σερί αγωνιστική.

Η ομάδα της Πύλου κάνει πορεία πρωταθλητισμού στο δεύτερο γύρο της Α’ τοπικής μετρώντας σε 10 αγωνιστικές, 8 νίκες, 1 ισοπαλία και μια ήττα. Ετσι έχει αναρριχηθεί στη δεύτερη θέση, την οποία μοιράζεται με την Εράνη και τον Απόλλωνα. Συγκεκριμένα, ο Τσικλητήρας ξεκίνησε με ήττα (2-1 από την Εράνη) το δεύτερο μισό του πρωταθλήματος, αλλά έκτοτε παραμένει αήττητος (2,5 μήνες) και δεν κέρδισε μόνο τον Ολυμπιακό Καλαμάτας (1-1).

Οι οχτώ νίκες είναι απέναντι σε Τέλλο Αγρα, Εθνικό, Θουρία, Μάνη, Κυπαρισσία, Σπερχογεία, Ομόνοια και Αβία.

Αργυρόπουλος: “Βγαίνει στο γήπεδο η δουλειά”

“Κάνουμε ένα καταπληκτικό δεύτερο γύρο και αυτό οφείλεται στο άριστο κλίμα στα αποδυτήρια και στη αγάπη μεταξύ παικτών, διοίκησης και τεχνικού τιμ. Σε κάθε προπόνηση έχουμε 20 και 22 παίκτες, κάτι πολύ σημαντικό. Η ομάδα έχει βρει τη χημεία της και βγαίνει στο γήπεδο η δουλειά που γίνεται”, λέει στην “Ελευθερία” ο Γιώργος Αργυρόπουλος για τη συγκομιδή των 25 βαθμών σε 10 παιχνίδια και ενώ στο πρώτο γύρο συγκέντρωσε 26 βαθμούς. Ο προπονητής του Τσικλητήρα τονίζει στη συνέχεια ότι: “Στόχος σε κάθε ματς είναι η νίκη, αλλά και να παίζουν όσο γίνεται περισσότερα νέα παιδιά. Θα προσπαθήσουμε να τερματίσουμε στη δεύτερη ή στην τρίτη θέση, κάτι που δεν ήταν εξ αρχής στόχος”.

Για το προηγούμενο ματς με την Αβία, ο Γ. Αργυρόπουλος είπε: “Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που παλεύει για την παραμονή. Ξέραμε εξ’ αρχής τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε, όπως και το σκληρό γήπεδο. Δεν μπήκαμε αρκετά καλά, αλλά μετά το 20ο λεπτό ισορροπήσαμε το παιχνίδι και βάλαμε ένα γκολ στην πρώτη μας ευκαιρία. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλύτεροι, πετύχαμε δύο γκολ και δεν δεχτήκαμε καμία πίεση, κερδίζοντας απόλυτα δίκαια”. Την προσεχή αγωνιστική ο Τσικλητήρας θα πάρει στα χαρτιά τους 3 βαθμούς με τον Α.Ο. Φαραί και έτσι προετοιμάζεται πλέον για τα δύο δύσκολα παιχνίδια με τον Απόλλωνα και το Διαβολίτσι.