Πέμπτη, 11 Απρίλιος 2019 13:27

ΕΡΑΝΗ: Για την 9η σερί νίκη στα Φιλιατρά με Τέλλο Αγρα

Γράφτηκε από τον
ΕΡΑΝΗ: Για την 9η σερί νίκη στα Φιλιατρά με Τέλλο Αγρα

Μόνο ο πρωτοπόρος Α.Ο. Διαβολιτσίου και ο Απόλλωνας Καλαμάτας που μέχρι ενός σημείου διεκδίκησε τον τίτλο στην Α’ τοπική, έχουν φύγει φέτος αήττητοι από τα Φιλιατρά.

Η Εράνη έχει μετατρέψει σε “κάστρο” την έδρα της και μετά τα παιχνίδια του Νοεμβρίου με ΑΟΔ (1-1) και Απόλλωνα (0-1) μετρά μόνο τρίποντα.

Συγκεκριμένα, έχει νικήσει Ολυμπιακό Ανάληψης (5-1), Κυπαρισσία (3-0), Εθνικό Μελιγαλά (2-1), Ολυμπιακό Καλαμάτας (1-0), Τσικλητήρα Πύλου (2-1), Ομόνοια (2-0), Αβία (3-0) και Ανδρούσα (2-1).

Στην έδρα της έχει επικρατήσει ακόμα με 2-0 της Σπερχογείας. Ως εκ τούτου σε 11 εντός έδρας αγώνες (δεν υπολογίζεται η νίκη στα χαρτιά με το Φαραί) ο απολογισμός είναι 9 νίκες, 1 ισοπαλία και μία ήττα, με αποτέλεσμα η Εράνη να έχει βρεθεί στη 2η θέση μαζί με τον Απόλλωνα και το Τσικλητήρα. Το ζητούμενο πλέον είναι να κάνει το 9 στα 9 στο κυριακάτικο τριφυλιακό ντέρμπι με αντίπαλο τον Τέλλο Αγρα, στο οποίο θα αγωνιστεί με καλή ψυχολογία έπειτα από το διπλό στην Κυπαρισσία.

Κάλεσμα στον κόσμο από Λυμπερόπουλο

Ο προπονητής της Εράνης Κώστας Λυμπερόπουλος μιλώντας στην “Ελευθερία” ξεκαθάρισε ότι στόχος είναι η 9η σερί εντός έδρας νίκη και ζήτησε από τον κόσμο να δώσει δυναμικό “παρών” ώστε να έρθει η τέταρτη συνεχόμενη επιτυχία στο πρωτάθλημα. Είχαν προηγηθεί η νίκη επί της Ανδρούσας και τα διπλά σε Μεσσήνη και Κυπαρισσία, όπου αρκετοί φίλοι της Εράνης βρέθηκαν στο γήπεδο και τη βοήθησαν για να φθάσει στη νίκη.

Το ευχάριστο για την τεχνική ηγεσία είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα και η Εράνη θα αγωνιστεί πάνοπλη.