Πέμπτη, 11 Απρίλιος 2019 13:57

Α.Ε. ΑΒΙΑΣ: Με Ομόνοια το πρώτο ματς στη φυσική της έδρα

Γράφτηκε από τον

 

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για να μπει η Α.Ε. Αβίας στο “σπίτι της”, καθώς οι εργασίες στο γήπεδο του Κάμπου, όπου τοποθετήθηκε σύγχρονος πλαστικός τάπητας, έχουν ολοκληρωθεί και μένουν κάποιες λεπτομέρειες για να παραδοθεί προς χρήση.

Ετσι εκτός απροόπτου το ματς της 27ης αγωνιστικής με την Ομόνοια θα γίνει στη φυσική έδρα της Αβίας, που όπως και η Μάνη ταλαιπωρήθηκαν πολύ τα τελευταία χρόνια από τις συνεχόμενες μετακινήσεις για προπονήσεις και παιχνίδια.

Πλέον όμως μπορούν να περηφανεύονται για ένα γήπεδο - “στολίδι” το οποίο δίνει άλλον... αέρα στις ομάδες του Δήμου.

Η παραμονή περνά από τον... Κάμπο

Για την Αβία μάλιστα η παραμονή θα λέγαμε ότι περνά από το... γήπεδο του Κάμπου, αφού θα δώσει εκεί τα τρία εναπομείναντα παιχνίδια, μετά τον αγώνα στη Σπερχογεία. Συγκεκριμένα θα υποδεχτεί κατά σειρά Ομόνοια, Κυπαρισσία, Απόλλωνα και ενδιάμεσα θα πάρει στα χαρτιά τους 3 βαθμούς με το Φαραί.

Ως εκ τούτου το κυριακάτικο παιχνίδι με τη Σπερχογεία είναι το τελευταίο φετινό εκτός έδρας.

“Θέλουμε τουλάχιστον δύο νίκες για την παραμονή. Αν εκμεταλλευτούμε την έδρα μας, μπορούμε να τα καταφέρουμε”, λέει στην “Ελευθερία” ο προπονητής της Αβίας Διονύσης Πουλής, ο οποίος στα πλάνα που ετοιμάζει για τη Σπερχογεία δεν υπολογίζει σε τρεις παίκτες. Ο Μάρης είναι τιμωρημένος, ο Π. Καρδάσης τραυματίας, ενώ ο Κ. Κορμπής θα απουσιάσει για προσωπικούς λόγους.

Θυμίζουμε, ότι η Αβία με 20 βαθμούς βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού, αλλά απέχει μόλις 2 βαθμούς από την 13η θέση που ισοδυναμεί με παραμονή στην Α’ τοπική.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ