Κυριακή, 14 Απρίλιος 2019 12:31

Φινάλε στο Αργος για τον Πάμισο

Γράφτηκε από τον
Φινάλε στο Αργος για τον Πάμισο

Στο Αργος πέφτει σήμερα η "αυλαία" για τον Πάμισο.

Η ομάδα της Μεσσήνης θα δώσει το τελευταίο της ματς στη Γ' εθνική με αντίπαλο τον Παναργειακό (5 μ.μ.) για την 26η αγωνιστική του 8ου ομίλου. Ενα παιχνίδι που δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον για καμία ομάδα.

Οι γηπεδούχοι έχουν χάσει εδώ και καιρό το στοίχημα της ανόδου και οι Νησιώτες αυτό της παραμονής. Θα προσπαθήσουν όμως για μια καλή εμφάνιση ώστε να αποχαιρετήσουν με ψηλά το κεφάλι τις εθνικές κατηγορίες. Με τα όσα συνέβησαν φέτος στον Πάμισο ο υποβιβασμός ήταν αναπόφευκτος και θα λέγαμε ότι είναι επιτυχία, που η ομάδα άντεξε να αγωνίζεται μέχρι την τελευταία αγωνιστική.

Στα τελευταία παιχνίδια πάντως με Βλαχιώτη και Α.Ο. Εικοσιμίας στη Μεσσήνη ο Πάμισος πραγματοποίησε κακές εμφανίσεις και πήρε ένα βαθμό με τη πιο αδύναμη ομάδα της κατηγορίας, τον Α.Ο. Εικοσιμίας. Από την άλλη πλευρά, ο Παναργειακός μετά την ήττα από τον Αστέρα Βλαχιώτη στις 24 Φεβρουαρίου, μετρά μόνο νίκες (7-0 τον Α.Ο Εικοσιμίας, 1-0 την Ερμιονίδα, 2-0 την Πελλάνα Καστορείου, 2-0 τον Α.Ο. Κατασταρίου και 3-1 τον Παναργειακό). Ετσι βρίσκεται στην 3η θέση με με 54 βαθμούς, που μεταφράζονται σε 17 νίκες, 3 ισοπαλίες και 5 ήττες. Αντίθετα ο Πάμισος έχει μόνο 12 βαθμούς (3 νίκες, 3 ισοπαλίες και 19 ήττες).