Δευτέρα, 15 Απρίλιος 2019 15:25

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ – ΠΑΜΙΣΟΣ 4-0: Αποχαιρέτησε με ήττα τη Γ’ εθνική (φωτό)

Γράφτηκε από τον

Το τελευταίο ματς στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής έδωσε χθες στο Αργος ο Πάμισος, χάνοντας με 4-0 από τον Παναργειακό, ο οποίος τερμάτισε στην 3η θέση του 8ου ομίλου της Γ’ εθνικής.

Αντίθετα οι Νησιώτες κατέλαβαν την 13η θέση και τη νέα σεζόν θα αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής. Η διαφορά δυναμικότητας φάνηκε λοιπόν στο χθεσινό τελευταίο παιχνίδι, που ήταν βαθμολογικά αδιάφορο, με τον Παναργειακό να πετυχαίνει, όπως και στο πρώτο γύρο, τέσσερα γκολ.

Μόλις στο 5ο λεπτό ο Παιδάκης έκανε το 1-0 ύστερα από σέντρα του Παναγιώτου. Στο 12’ ο Καπατσώρης σταμάτησε τον Παιδάκη, ενώ στο 32’ ο Μουσταφά με ανάποδο ψαλίδι έστειλε την μπάλα ξυστά έξω από το δοκάρι. Στο επόμενο λεπτό όμως ο Μουσταφά έκανε το 2-0 έπειτα από σέντρα του Μενδρινού.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι σκόραραν άλλες δύο φορές, ενώ είχαν και ισάριθμα δοκάρια με τον Συρεγγέλα. Στο 47’ το πρώτο και στο 60’ το δεύτερο δοκάρι από τον επιθετικό του Παναργειακού. Στο 71’ ο Μπουντόπουλος με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 3-0 και στο 90’ ο Συρεγγέλας με πέναλτι το 4-0, ενώ ο ίδιος παίκτης είχα χαμένα τετ α τετ στο 64’, στο 80’ και στο 86’.

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ: Φαρμάκης- Παναγιώτου, Παπαϊωάννου, Κυριακόπουλος, Γερόλυμος- Μαρίνης (75′ Νώτης), Μενδρινός (60′ Ροκάι), Καδάς (50′ Μπουντόπουλος)- Μουσταφά (50′ Μαρουκάκης), Συρεγγέλας, Παιδάκης.

ΠΑΜΙΣΟΣ: Καπατσώρης, Αριστομενόπουλος, Νινιός, Φιλιόπουλος, Κοντομανωνόπουλος, Μωράκης (65′ Ρούτσης), Βλάχος, Οικονομόπουλος, Δημητρακόπουλος, Αλεβίζος, Χαρλέπας.