Δευτέρα, 10 Φεβρουάριος 2014 20:45

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": "Μπορούμε τρεις νίκες", λέει για τα ντέρμπι ο σκόρερ Αντώνης Κωνσταντόπουλος

Γράφτηκε από τον

Το… τρένο της Καλαμάτας δεν σταμάτησε ούτε στον Ισθμό της Κορίνθου και πλέον ετοιμάζεται για τα ντέρμπι με τους πρωτοπόρους που θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό την πορεία της στο φετινό πρωτάθλημα.

Η "Μαύρη Θύελλα" μπορεί να μην έπαιξε ποδόσφαιρο αξιώσεων και να μην είχε τον έλεγχο στο μεγαλύτερη διάστημα της αναμέτρησης, όμως είχε την ουσία και το καθαρό μυαλό να πάρει το διπλό σε μία δύσκολη έδρα.
Ο παίκτης που λύτρωσε την Καλαμάτα σε αυτό το ματς ήταν ένας κεντρικός αμυντικός ο Αντώνης Κωνσταντόπουλος με μία από τις γνωστές κεφαλιές του στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου.
Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής έμεινε αρκετό καιρό εκτός δράσης λόγω τραυματισμού και αυτό όπως ήταν λογικό τον έφερε πίσω. Τώρα όμως στα παιχνίδια με την Βάρδα και την Κόρινθο πήρε φανέλα βασικού δείχνοντας την αξία του. "Αυτό που μας νοιάζει αυτή τη στιγμή είναι το αποτέλεσμα και δεν έχει σημασία που δεν παίξαμε όσο καλά έπρεπε στην Κόρινθο. Το σημαντικό είναι πως πήραμε δεύτερο σερί διπλό σε μία δύσκολη έδρα, σε έναν άσχημο αγωνιστικό χώρο. Το καλό είναι πως και στην μέτρια μέρα της η ομάδα ξέρει να παίρνει αποτελέσματα, ξεπερνώντας και τις απουσίες μιας και υπάρχουν πολλές επιλογές παικτών".

"Τώρα χρειαζόμαστε τον κόσμο"

Ο Κωνσταντόπουλος όπως και οι συμπαίκτες του περιμένουν πως και πως το ματς με την πρωτοπόρο Ερμιονίδα, έχοντας εμπιστοσύνη στην ομάδα και στις δυνατότητες της: "Τώρα πηγαίνουμε με άλλο αέρα στο ντέρμπι με την Ερμιονίδα. Θεωρώ πως τα δύσκολα πέρασαν με τα δύο διπλά, τώρα είναι στο χέρι μας να πιάσουμε κορυφή. Τα τρία ματς που έρχονται με Ερμιονίδα, Α.Ε. Καραϊσκάκης και Μεσσηνιακό θεωρώ πως είναι όλη η χρονιά. Εχουμε αποδείξει πως είμαστε η καλύτερη ομάδα και πιστεύω πως θα κερδίσουμε και στα τρία".
Ο σκληροτράχηλος αμυντικός απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο να γεμίσει το Στάδιο την Κυριακή: "Εχουμε κάνει ότι μπορούμε για να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο και τώρα τον χρειαζόμαστε περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Πιστεύω πως θα είναι στο πλευρό μας για να πανηγυρίσουμε μία μεγάλη νίκη".
Οσον αφορά τον ίδιο επισημαίνει πως μετά τον τραυματισμό του περίμενε υπομονετικά να πάρει την ευκαιρία του με σκοπό να την πιάσει από τα… μαλλιά, όπως και έκανε.

Επιστρέφουν Σκαρλάτος, Καντούτσης

Το κλίμα λοιπόν στο στρατόπεδο της Καλαμάτας είναι εξαιρετικό, κάτι που φάνηκε και από τα πειράγματα που υπήρχαν στη προπόνηση που έγινε στη Σπερχογεία. Οσοι αγωνίστηκαν στο ματς με την Κόρινθο έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι ακολούθησαν πρόγραμμα υπό τις οδηγίες του γυμναστή Ευτύχη Τασιόπουλου.
Το ευχάριστο ήταν πως στο κανονικό πρόγραμμα συμμετείχαν και οι Σκαρλάτος, Καντούτσης που ξεπερνούν τα προβλήματα τραυματισμών τους και όλα δείχνουν πως θα είναι έτοιμοι για το επερχόμενο ντέρμπι.
Ετσι εκτός θα είναι ο Τσιμικλής και ο Τριανταφυλλάκης που ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη μέση και χθες έκανε θεραπεία.
Τέλος, ο Οντσβόνγκ ανεβάζει στροφές και σε λίγο καιρό θα είναι έτοιμος να βρεθεί σε αποστολή.