Τρίτη, 16 Απρίλιος 2019 11:15

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Τη Μ. Δευτέρα η κλήρωση για τα μπαράζ ανόδου

Γράφτηκε από τον

 

Το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής ολοκληρώθηκε την Κυριακή με την Καλαμάτα να τερματίζει στην 2η θέση του 8ου ομίλου και να αποκτά δικαίωμα συμμετοχής στα μπαράζ ανόδου.

Μάλιστα όπως έγινε γνωστό, η κλήρωση θα γίνει την Μ. Δευτέρα 22 Απριλίου στη 1 μ.μ. στα γραφεία της ΕΠΟ, εκεί όπου η Μεσσηνιακή ομάδα θα μάθει τον αντίπαλο της.

Θυμίζουμε ότι η Καλαμάτα θα κληθεί να αντιμετωπίσει έναν εκ των Ιωνικού, Αιολικού και Διαγόρα Ρόδου, των τριών ομάδων δηλαδή που κατέκτησαν την 2η θέση σε 5ο, 6ο και 7ο όμιλο αντίστοιχα.

Θα γίνουν διπλοί αγώνες (εντός, εκτός) και οι νικήτριες ομάδες θα πάρουν το εισιτήριο για την Football League.

Η Καλαμάτα την Κυριακή έφερε 2-2 στο γήπεδο του Μεσσηνιακού με τον Παναρκαδικό, σε ένα ματς όπου ήταν διπρόσωπη καθώς προηγήθηκε με 2-0 στο πρώτο ημίχρονο με πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Ρόνι Κάρλος, όμως στο δεύτερο ημίχρονο η απόδοση της έπεσε αισθητά και οι Αρκάδες έφτασαν στο 2-2. Οπως τόνισε και ο τεχνικός των “μελανόλευκων” Γιάννης Χριστόπουλος μετά το ματς, η ομάδα από την προηγούμενη εβδομάδα έχει ξεκινήσει να δουλεύει με στόχο να ετοιμαστεί για τους δύο αγώνες μπαράζ. Ωστόσο τα προβλήματα δεν λείπουν ούτε αυτή την περίοδο καθώς ο Γιάννης Βοσκόπουλος αποχώρησε τραυματίας προχθές από το γήπεδο ενώ ο Χίλγκεν συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες και θα χάσει τον πρώτο αγώνα μπαράζ.