Δευτέρα, 10 Φεβρουάριος 2014 21:57

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Βαρύ το κλίμα και συμβούλιο μετά τη νέα απώλεια βαθμών

Γράφτηκε από τον

Πολύ βαρύ είναι το κλίμα στο στρατόπεδο της Κυπαρισσίας μετά τη νέα απώλεια βαθμών που είχε στο Δώριο.

Μάλιστα ο ΑΟΚ όχι μόνο πέταξε δύο βαθμούς, αλλά ηττήθηκε από τον Δωριέα με συνέπεια να είναι πλέον στη δεύτερη θέση πίσω από τον Πάμισο.
Αυτή ήταν η τρίτη διαδοχική απώλεια βαθμών για την Τριφυλιακή ομάδα που κάνει μια "κοιλιά" στην απόδοση της το τελευταίο διάστημα, με την οποία πληρώνει με πολλούς χαμένους βαθμούς.
Εκτός πάντως από την μέτρια εμφάνιση στο ματς με το Δώριο και τις λίγες ευκαιρίες που δημιούργησαν οι "κυανόλευκοι", θεωρούν πως ρόλο στη διαμόρφωση του αποτελέσματος έπαιξε και ο διαιτητής Ψηλοπαναγιώτης με τις αποφάσεις του. Συγκεκριμένα η Κυπαρισσία όπως μας μετέφερε ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων Γιώργος Φωτεινός διαμαρτύρεται για τρία πέναλτι, το ένα καταφανέστατο σε χέρι αμυντικού στα πρώτα λεπτά και τα άλλα δύο για παραβάσεις που θα μπορούσαν να δοθούν σε σπρώξιμο και κράτημα στον Στρέπι.
Επίσης οι διοικούντες του ΑΟΚ αναφέρουν πως ο διαιτητής επέτρεψε το σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων, ενώ παράπονα έχουν και από τον βοηθό Γκούμα.

Συνεχίζει με Παναγόπουλο

Την Τρίτη το βράδυ θα γίνει έκτακτο διοικητικό συμβούλιο, όπου θα συζητηθούν τα αίτια της αγωνιστικής πτώσης της ομάδας το τελευταίο διάστημα και τι κινήσεις πρέπει να γίνουν για να υπάρξει βελτίωση.
Στο τραπέζι έχει πέσει και η περίπτωση αποχώρησης του προπονητή Παναγιώτη Παναγόπουλου, όμως αυτό το ενδεχόμενο συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες και φαίνεται πως θα στηριχθεί ο 38χρονος τεχνικός.
Από εδώ και πέρα ο ΑΟΚ θα παίζει με την πλάτη στον τοίχο μιας και δεν θέλει σε καμία περίπτωση να μεγαλώσει η διαφορά από τον Πάμισο.
Επόμενος αντίπαλος για την Κυπαρισσία είναι την Κυριακή ο Α.Ο. Φαραί και φυσικά δεν γίνεται λόγος για άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης. Στα αγωνιστικά ο Ντιόπ φαίνεται πως ξεπέρασε τον τραυματισμό του και λογικά θα είναι ετοιμοπόλεμος για το κυριακάτικο ματς.