Τρίτη, 16 Απρίλιος 2019 11:55

ΠΑΜΙΣΟΣ: “Ολοκληρώθηκε μια μαρτυρική σεζόν”

Γράφτηκε από τον

Με ήττα αποχαιρέτησε το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής ο Πάμισος, χάνοντας προχθές στο Αργος με 4-0 από τον Παναργειακό.

Η ομάδα της Μεσσήνης είχε χάσει εδώ και πάρα πολύ καιρό το στοίχημα της παραμονής και τα παιχνίδια είχαν διαδικαστικό χαρακτήρα.

Οι Νησιώτες επιστρέφουν τη νέα σεζόν στην Α’ τοπική και η διοίκηση με ανακοίνωσή της στην σελίδα της στο Facebook, χαρακτηρίζει μαρτυρική τη σεζόν που ολοκληρώθηκε. Συγχαίρει τους παίκτες που έμειναν μετά την αποχώρηση των χρηματοδοτών τον Οκτώβριο, αλλά και το προπονητή Μιχάλη Φασουλή και καταλήγει αναφέροντας ότι το επόμενο διάστημα θα γίνει η γενική συνέλευση, προκειμένου να εκλεγεί νέα διοίκηση που θα κάνει το σχεδιασμό για την επόμενη περίοδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: “Ολοκληρώθηκε εχθές με ήττα στο Άργος από τον Παναργειακό με 4-0, το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής για τη σεζόν 2018-19. Μια σεζόν που ξεκίνησε με όνειρα και φιλοδοξίες, αλλά δυστυχώς κατέληξε να είναι μαρτυρική. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά που έμειναν μετά την άτακτο φυγή της βορειοελλαδίτικης διοίκησης τον Οκτώβριο, που αγωνίστηκαν για την φανέλα και την ιστορία του Παμίσου, όπως και στον προπονητή της ομάδας Μιχάλη Φασουλή, που ανέλαβε την ομάδα υπό τις αντίξοες αυτές συνθήκες και την παρουσίασε άκρως ανταγωνιστική στα περισσότερα παιχνίδια, κλείνοντας τη χρονιά με 12 βαθμούς. Η διοίκηση τις επόμενες ημέρες θα κάνει διοικητικό και οικονομικό απολογισμό της σεζόν, θα καλύψει τα τρέχοντα έξοδα της ομάδας, και θα καλέσει σε Γενική Συνέλευση τα μέλη της βάσει καταστατικού, για την εκλογή νέας διοίκησης και την άμεση οργάνωση της επόμενης μέρας!”.