Δευτέρα, 10 Φεβρουάριος 2014 21:01

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Κρίσιμο συμβούλιο μετά την ήττα στη Μεσσήνη

Γράφτηκε από τον
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Κρίσιμο συμβούλιο μετά την ήττα στη Μεσσήνη

Κατώτερος των περιστάσεων παρουσιάστηκε για ένα ακόμη κρίσιμο ματς ο Εθνικός Μελιγαλά που ηττήθηκε στη Μεσσήνη από τον Πάμισο με 1-0 και είδε την απόσταση από την πρώτη θέση να μεγαλώνει στους 6 βαθμούς.

Οπως είναι φυσικό το κλίμα στο "κυανόλευκο" στρατόπεδο δεν είναι καθόλου καλό, με τους διοικούντες να περίμεναν δίχως αμφιβολίες καλύτερη πορεία με βάσει τις προσδοκίες του καλοκαιριού. Μάλιστα αυτή την ώρα πραγματοποιείται έκτακτο διοικητικό συμβούλιο όπου θα παρθεί απόφαση για το τι μέλλει γενέσθαι μετά τη νέα ήττα. Στο τραπέζι θα πέσουν όλα τα ενδεχόμενα, ενώ "παρών" είναι και ο προπονητής Αντώνης Μαυρέας. Θέμα προπονητή ενδέχεται να προκύψει, όμως το πιθανότερο είναι ο έμπειρος τεχνικός να συνεχίσει στον "κυανόλευκο" πάγκο κι αυτό γιατί αρκετοί σύμβουλοι θεωρούν πως οι ευθύνες του για την μέτρια αγωνιστική εικόνα δεν είναι τόσο μεγάλες.
Από εκεί και πέρα η άποψη που φαίνεται να κυριαρχεί είναι πως πρέπει να συνεχιστεί η προσπάθεια, γιατί δεν έχει χαθεί η μάχη για την πρώτη θέση. Η απόσταση από τον πρώτο Πάμισο είναι 6 βαθμοί και ενώ απομένουν ακόμη 11 αγωνιστικές, με τον Εθνικό να έχει ένα σχετικά βατό πρόγραμμα.
Σίγουρα όμως πρέπει να ανεβάσουν απόδοση αρκετοί παίκτες που δεν έχουν αποδώσει μέχρι τώρα τα αναμενόμενα.