Τρίτη, 16 Απρίλιος 2019 17:32

Champions League: Γιουνάιτεντ με την αύρα του '99 και ο αντιδραστικός Άγιαξ στο Τορίνο

Γράφτηκε από τον
Champions League: Γιουνάιτεντ με την αύρα του '99 και ο αντιδραστικός Άγιαξ στο Τορίνο

Τα δυο από τα τέσσερα εισιτήρια των ημιτελικών του Champions League ξεκαθαρίζουν απόψε, με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να φιλοξενείται από τη Μπαρτσελόνα με την... αύρα του έπους του '99 και τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον παρών! Ο Άγιαξ ταξίδεψε στο Τορίνο για να δείξει απέναντι στη Γιουβέντους πως μόνο έκλαμψη δεν ήταν αυτό που πέτυχε με τη Ρεάλ.

Οι πρώτες ρεβάνς της προημιτελικής φάσης της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης διεξάγονται απόψε σε «Καμπ Νόου» και «Juventus Stadium».

Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε, δίχως να παίξει κάτι ιδιαίτερο στο «Ολντ Τράφορντ», πήρε τη νίκη με σκορ 1-0 στο Μάντσεστερ στο πρώτο ματς με τη Γιουνάιτεντ και έβαλε τρομερά δύσκολη αποστολή στο σύνολο του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ για τον επαναληπτικό (22:00, CosmoteSport 2 HD). Ο Νορβηγός κόουτς των «κόκκινων διαβόλων» είδε την ομάδα του να δυσκολεύεται πολύ απέναντι στη Γουέστ Χαμ το περασμένο Σάββατο, όμως, ποντάρει στο... φόβο των «μπλαουγκράνα» για την ψυχή που μπορεί να βγάλει η Γιουνάιτεντ και φυσικά στην παρουσία του Σερ Άλεξ που όπως και στο Παρίσι, έτσι και απόψε βρίσκεται στη Βαρκελώνη για τη ρεβάνς με σκοπό να δείξει στους παίκτες της ομάδας πως όλα μπορούν να συμβούν. Εκτός οι Μπαϊγί, Ερέρα και Βαλένσια, τιμωρημένος ο Σο για τους «κόκκινους διαβόλους», αμφίβολος ο Βερμάελεν για τη Μπαρτσελόνα.

Στο άλλο ματς της βραδιάς στο Τορίνο (22:00, CosmoteSport 1 HD), ο μαχητικός και... αντιδραστικός Άγιαξ (παραμένει στην κορυφή της Eredivisie κάνοντας την ανατροπή στην κατάταξη), θέλει ν' αποδείξει και απέναντι στη Γιουβέντους πως κάθε άλλο παρά τυχαία ήταν η επιτυχία στους «16» απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Αίαντας, ισοφάρισε το γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο στο πρώτο παιχνίδι και φιλοξενείται από τους «μπιανκονέρι» που ηττήθηκαν 2-1 από τη Σπαλ με τα... δεύτερα στο πρωτάθλημα, αφού ουσιαστικά έχουν εξασφαλίσει τον τίτλο και προφύλαξαν παίκτες για τη ρεβάνς των προημιτελικών του Champions League. Δίχως Μάντζουκιτς, Κιελίνι και Κάσερες η ομάδα του Αλέγκρι, οι Μπαντέ και Ταλιαφίκο, προπονήθηκε ο Ντε Γιόνγκ και έδιωξε τις αμφιβολίες μετά τον τραυματισμό που είχε αποκομίσει στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος.

Πηγή: gazzetta.gr