Πέμπτη, 18 Απρίλιος 2019 11:30

Ξανά στο “σπίτι” της η Α.Ε. Αβίας

Γράφτηκε από τον

 

Η αναμονή ετών και η ταλαιπωρία από τις συνεχόμενες μετακινήσεις για προπονήσεις και παιχνίδια έφθασαν στο τέλος τους.

Το γήπεδο του Κάμπου στο οποίο μεταξύ άλλων τοποθετήθηκε σύγχρονος πλαστικός τάπητας είναι έτοιμο και η Α.Ε. Αβίας επρόκειτο να κάνει χθες την πρώτη προπόνηση.

Ως εκ τούτου, το Σάββατο θα δώσει και το πρώτο ματς στο “σπίτι” της, με αντίπαλο την Ομόνοια, που θα κρίνει πολλά για την παραμονή στην Α’ τοπική. Σε αυτή την προσπάθεια ευελπιστεί να έχει τη συμπαράσταση του φίλαθλου κόσμου που δεν χρειάζεται πλέον να... ταξιδέψει για να δει την ομάδα του.

Οι δύο ομάδες του δήμου., η Α.Ε. Αβίας και η .Α.Ε. Μάνης έχουν ένα γήπεδο - “στολίδι” και άλλη δυναμική.

Για την Αβία η αξιοποίηση της έδρας θα παίξει καταλυτικό ρόλο ώστε να αποφύγει τον υποβιβασμό, μιας και όλα τα εναπομείναντα ματς θα γίνουν στον Κάμπο. Συγκεκριμένα θα παίξει μεθαύριο με την Ομόνοια, την επόμενη αγωνιστική με την Κυπαρισσία και την τελευταία με τον Απόλλωνα, ενώ ενδιάμεσα θα πάρει στα χαρτιά τους 3 βαθμούς με τον Α.Ο. Φαραί.

Κόντρα στην Ομόνοια δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι τιμωρημένοι Μάρρης (εκτίει την τελευταία αγωνιστική της ποινής του) και Ψαρρέας, ενώ θα απουσιάσει και ο τραυματίας Π. Καρδάσης. Αντίθετα στη διάθεση του Διονύση Πουλή θα είναι ο Κ. Κορμπής.

Ψάχνουν... όνομα για το γήπεδο

Να συμμετάσχει στον πρωτότυπο διαγωνισμό ονοματοδοσίας του γηπέδου, καλεί τους φιλάθλους με ανακοίνωσή του ο Δήμος Δυτικής Μάνης. Η προθεσμία για τους υποψήφιους...”νονούς” ολοκληρώνεται αύριο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: “Με χαρά σας ενημερώνουμε ότι μιας και πλέον ολοκληρώθηκαν οι κατασκευαστικές εργασίες στο πλήρως ανακατασκευασμένο Γήπεδο Ποδοσφαίρου Κάμπου της Δ.Ε. Αβίας Δήμου Δυτικής Μάνης, προχωράμε σε έναν πρωτότυπο διαγωνισμό ονοματοδοσίας του γηπέδου.

Μέχρι και την Παρασκευή 19.04.2019 περιμένουμε τις επώνυμες προτάσεις του φίλαθλου και μη κόσμου και κατόπιν της συγκέντρωσης αυτών θα προβούμε σε ανοιχτή ψηφοφορία μέσω του επίσημου facebook του Δήμου Δυτικής Μάνης. Φυσικά το όνομα στο οποίο θα καταλήξουμε θα ψηφιστεί και επίσημα από το αρμόδιο συλλογικό όργανο του Δήμου, ήτοι το Δημοτικό Συμβούλιο. Οι προτάσεις, προκειμένου να συμπεριληφθούν στην ηλεκτρονική ψηφοφορία θα πρέπει να πληρούν κάποιες βασικές προϋποθέσεις, όπως να μην είναι υβριστικές, να μην περιλαμβάνουν πολιτικές προεκτάσεις κάθε είδους και να μην παραπέμπουν σε ονόματα μεγάλων γηπέδων του εξωτερικού και του εσωτερικού. Ο εμπνευστής του ονόματος που θα επιλεγεί, θα κερδίσει ένα δωρεάν γεύμα για τέσσερα άτομα σε γνωστό εστιατόριο της παραλίας της Καρδαμύλης”.

 

 

 

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ