Τρίτη, 11 Φεβρουάριος 2014 20:23

Εθνικός Μελιγαλά: Συνεχίζει με Μαυρέα και ενωμένος για τον τίτλο

Γράφτηκε από τον

Στο -6 από την κορυφή της Α' τοπικής βρίσκεται ο Εθνικός μετά την ήττα στο ντέρμπι από τον Πάμισο. Ουδείς όμως στο Μελιγαλά χάνει την πίστη του για τον τίτλο.
Η διοίκηση εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ξεκαθαρίζει ότι η ομάδα θα παλέψει μέχρι την τελευταία αγωνιστική για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και παράλληλα ζητά από τον κόσμο να αποτελέσει τον "12ο παίκτη".


Ακόμα στη θέση του προπονητή συνεχίζει ο  Αντώνης Μαυρέας, ο οποίος έδωσε μάλιστα το "παρών" στο διοικητικό συμβούλιο της Δευτέρας όπου και συζητήθηκαν τα αίτια της μέχρι τώρα πορείας, αλλά και το τι μέλλει γενέσθαι. Στον Εθνικό θεωρούν ότι η ομάδα τους έχει αδικηθεί από τη διαιτησία και πως έχει το ρόστερ ώστε να καλύψει τη διαφορά στις εναπομείναντες 11 αγωνιστικές.
Οσον αφορά την ανακοίνωση, αυτή αναφέρει: " Ο στόχος παραμένει ο ίδιος. Πάμε για πρωτάθλημα μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Θεωρούμε ότι είμαστε άτυχοι και ότι δεν έχουμε πάρει ακόμα αυτό που μας αξίζει.
Όλοι στην διοίκηση συνεχίζουμε ενωμένοι για να πετύχουμε τον στόχο που έχουμε βάλει από πέρυσι τον Μάρτιο. Στα δύσκολα έχουμε δείξει ότι δεν τα παρατάμε.
Ο Εθνικός Μελιγαλά έχει ικανή φερέγγυα διοίκηση, πολύ καλό προπονητή και πολύ καλούς παίκτες. Όλοι μαζί θα σηκώσουμε το βάρος της φανέλας του Εθνικού Μελιγαλά ο οποίος συνεχίζει να πρωταγωνιστεί για 3η συνεχή χρονιά στο μεσσηνιακό ποδόσφαιρο.
Η επιτυχία της προσπάθειας αυτής, μας αφορά όλους στο Μελιγαλά αλλά και στον ευρύτερο δήμο Οιχαλίας. Όλους όσους αγαπάμε το ποδόσφαιρο και τον τόπο μας.  
Περιμένουμε όλους τους φιλάθλους της ομάδας μας να δώσουν βροντερό παρόν στους επόμενους 11 αγώνες έτσι ώστε να δώσουν την ώθηση που πρέπει στην ομάδα μας και να είμαστε και πάλι οι πρωταθλητές. Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε. 
Ο Εθνικός Μελιγαλά συνεχίζει … για όσους δεν το κατάλαβαν ή έλπιζαν για το αντίθετο".
Αγωνιστικά, η ομάδα προετοιμάζεται για το εντός έδρας ματς με το Διαβολίτσι, στο οποίο θα επιστρέψει και ο Ηλίας Μουρούσιας που ήταν άρρωστος.