Δευτέρα, 22 Απρίλιος 2019 16:54

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ 0-0: Μοιρασιά στο ντέρμπι για την 2η θέση (φωτό)

Γράφτηκε από τον

Δεν αναδείχθηκε νικητής στην αναμέτρηση που φιλοξενήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο του Ασπροχώματος, εκεί όπου ο Απόλλων Καλαμάτας και ο Τσικλητήρας Πύλου, που μοιράζονται τη δεύτερη θέση στη βαθμολογία, έμειναν στο 0-0.

Οι γηπεδούχοι ήταν πιο δραστήριοι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, είχαν την κατοχή της μπάλας και φάσεις για να σκοράρουν και να πάρουν τη νίκη, όμως οι προσπάθειες των επιθετικών δεν βρήκαν στόχο. Μάλιστα οι δύο πιο αξιόλογες φάσεις ήταν αυτές στο δεύτερο ημίχρονο. Η πρώτη στο 75’ όταν ο Τσούκλερης με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι.

Η δεύτερη σημειώθηκε στο 92’ όταν σε γύρισμα του Καραχάλιου μέσα στην περιοχή πετάχτηκε ο Αλεξόπουλος έπιασε εξ επαφής την κεφαλιά, όμως η μπάλα έφυγε άουτ από το κάθετο δοκάρι.

Ο Τσικλητήρας ξεκίνησε τον αγώνα με στόχο να διατηρήσει ανέπαφη την εστία του και από εκεί και πέρα να βγει στην επίθεση και να απειλήσει τον αντίπαλο της σημειώνοντας ένα ή περισσότερα γκολ ώστε να φύγει με βαθμό ή βαθμούς από την Καλαμάτα. Οι λίγες φάσεις που έκανε κυρίως από στατικές φάσεις και ατομικές προσπάθειες κάποιων παικτών δεν είχαν αποτέλεσμα. Το θετικό πέρα από το βαθμό της ισοπαλίας για την ομάδα της Πύλου, ήταν ότι για 7η αγωνιστική διατήρησε ανέπαφη την εστία της, κάτι που αποτελεί πολύ σημαντικό γεγονός.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Γιακουμής, Κακαλής, Παχής, Περιβολάρης, Καραχάλιος, Στραβάκος, Παπαγιαννόπουλος (26’ λ.τρ. Κουντάνης), Βασιλόπουλος, Αλεξόπουλος, Τσουλάκος (65’ Σπανός), Τσούκλερης (83’ Μπαρδόσι).

ΠΥΛΟΣ: Ντουγέρογλου, Ι. Τρίψας, Παυλάκος (70’ Κ. Μεμά), Ανδρώνης, Ν. Παπαγεωργίου, Γρ. Παπαγεωργίου (60’ Χρ. Τρίψας), Σεφεράσι, Σούλα, Γεωργιάδης, Διακουμής, Καγιανάς (83’ Ζάτσα).