Δευτέρα, 22 Απρίλιος 2019 18:59

Οι πρωταθλήτριες της Γ' Εθνικής απειλούν να «τινάξουν» την αναδιάρθρωση στον αέρα

Γράφτηκε από τον

Καβάλα, Αιγάλεω, Ασπρόπυργος, Ολυμπιακός Βόλος, ΟΦ Ιεράπετρας, Ιάλυσος και Κρόνος Αργυράδων εξέδωσαν ανακοίνωση και απειλούν με αποχή από το επόμενο πρωτάθλημα!

Κατέκτησαν το πρωτάθλημα στους ομίλους τους και αν δεν γινόταν η αναδιάρθρωση θα αγωνίζονταν την επόμενη σεζόν στην Football League. Μετά την αναδιάρθρωση θα αγωνιστούν ναι μεν στην Football League αλλά θα είναι ξανά η τρίτη κατηγορία των εθνικών πρωταθλημάτων μιας και θα υπάρχει από την επόμενη σεζόν η Super League 2. Στην πραγματικότητα δηλαδή θα κυνηγάνε ξανά δύο ανόδους εάν θέλουν να φτάσουν στην Super League.

Ετσι οι 7 από τις 8 πρωταθλήτριες εξέδωσαν από κοινού ανακοίνωση στην οποία απειλούν με αποχή από το επόμενο πρωτάθλημα! Πιο συγκεκριμένα Καβάλα, Αιγάλεω, Ασπρόπυργος, Ολυμπιακός Βόλος, ΟΦ Ιεράπετρας, Ιάλυσος και Κρόνος Αργυράδων έβγαλαν την συγκεκριμένη ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Αγαπητοί κύριοι, έχουμε και εμείς φωνή. Πόσο μάλλον που αρκετές ομάδες από εμάε, έχουμε γράψει την ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Έτσι δεν έχουμε και ανάγκη να κανονίζουν για μαε άλλοι που έχουν δικά τουε συμφέροντα. Για την αναδιάρθρωση δεν μας ρώτησε κανείς. Το σχέδιο που μας προτάσσετε, το ανακρούουμε κυρίως για οικονομικούς λόγους,

Στιγμιότυπο από τη συνάντηση των εκπροσώπων των Πρωταθλητών αφού τα έξοδα μετακινήσεων, τηε διαιτησίας και τα υψηλά χρηματικά πρόστιμα και παράβολα, υπερβαίνουν των λιγοστών χρημάτων που προτίθεστε να μαε δώσετε.

Προτείνουμε τη δεύτερη την τάξη κατηγορία με δύο ομίλους, ώστε όχι μόνο να έχει ενδιαφέρον το πρωτάθλημα και θεατές, αλλά και για να δικαιωθεί ο αγώνας των ομάδων μας που ξόδεψαν υπέρογκα ποσά σε περίοδο κρίσης, για να πρωταγωνιστήσουν και τελικά να τα καταφέρουν. Δεν θα πληρώνουμε μόνο εμείς και άλλοι να εισπράττουν πακτωλό χρημάτων.

Ζητάμε:

1. Την αναβολή της αναδιάρθρωσης
2. Τη συμπαράσταση όλων των ερασιτεχνικών σωματείων της χώρας που πλήττονται, αφού είτε παίρνουν πρωτάθλημα και δεν ανεβαίνουν, είτε υποβιβάζονται μια ή δυό κατηγορίες.
3. Τη συμπαράσταση όλων των ποδοσφαιρικών ενώσεων τηε χώρας, καθώς πλήττονται το 98% των ομάδων τους.
4. Συνάντηση με τη διοίκηση της ΕΠΟ.
5. Συνάντηση με τον υφυπουργό αθλητισμού κ. Βασιλειάδη, για να του εκθέσουμετη γνώμη μας που τη θεωρούμε δίκαιη.
Σε αντίθετη περίπτωση αποφασίσαμε να μην κατεβούμε στο επόμενο πρωτάθλημα».

Πηγή: gazzetta.gr

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ