Δευτέρα, 22 Απρίλιος 2019 19:49

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ – ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ 3-0: Τρίποντο με σούπερ εμφάνιση στο β’ ημίχρονο (φωτό)

Γράφτηκε από τον

 

Πετυχαίνοντας και τα τρία γκολ στο δεύτερο ημίχρονο η Κυπαρισσία επιβλήθηκε με 3-0 του Τέλλου Αγρα και επανήλθε στις επιτυχίες.

Ο ΑΟΚ διατήρησε έτσι και την εξαιρετική παράδοση που έχει απέναντι στην ομάδα των Γαργαλιάνων τα τελευταία χρόνια, ενώ σημειωτέον είχε κερδίσει και στον πρώτο γύρο εκτός έδρας.

Από την άλλη ο Αγρας που αγωνίστηκε δίχως τον πρώτο του σκόρερ Γιώργο Βέλλη, στάθηκε καλά για ένα ημίχρονο, όμως στο δεύτερο δεν μπόρεσε να αντιδράσει και μοιραία ήρθε η ήττα.

Δύο γκολ ο Κ. Κωνσταντόπουλος, ένα ο Θεοχαρόπουλος

Στο πρώτο μέρος η ομάδα του Τάκη Παναγόπουλου είχε καλές στιγμές με τους Χρονόπουλο και Σπυρόπουλο, ενώ ο Τέλλος Αγρας απείλησε με τους Μπολούν και Αλεξανδρόπουλο.

Στο 49’ ο Χρονόπουλος κέρδισε πέναλτι από τον Γεωργόπουλο και ο Κ. Κωνσταντόπουλος ήταν εύστοχος από τα 11 βήματα γράφοντας το 1-0.

Στο 56’ ο ΑΟΚ έκανε το 2-0 με φοβερό σουτ του Θεοχαρόπουλου δέκα μέτρα έξω από την περιοχή.

Οι γηπεδούχοι ήταν φανερά ανώτεροι και στο 68’ έφτασαν και σε τρίτο γκολ με διαγώνιο σουτ του Κ. Κωνσταντόπουλου (3-0).

Το ματς σφύριξε ο Κουτσαναστάσης, με βοηθούς τον Αντωνόπουλο και την Τσαούση.

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Μικελόπουλος, Θεοχαρόπουλος, Ζαφείρης, Μιτρόφ (80’ Θ. Κωνσταντόπουλος), Ανδρουτσής, Αριδάς, Χρονόπουλος (85’ Κοσμόπουλος), Κ. Κωνσταντόπουλος, Τάνεφ (76’ Μπαϊραμάι), Καραβούλιας (77’ Χαραλαμπόπουλος), Σπυρόπουλος.

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Αλεξόπουλος, Γεωργόπουλος, Σταθόπουλος, Τάρλεφ (55’ Μαρκόπουλος), Μπολούν, Γεωργιόπουλος, Αλεξανδρόπουλος (80’ Κανελλόπουλος), Δασκαλάκης, Λακριντής, Βελισσάρης (72’ Καυκής), Αναστασόπουλος.