Τρίτη, 23 Απριλίου 2019 12:44

Στη φιέστα του Καλού Νερού ο Βασίλης Χατζηπαναγής!

Γράφτηκε από τον
Στη φιέστα του Καλού Νερού ο Βασίλης Χατζηπαναγής!

 

Ενας από τους μεγαλύτερους Ελληνες ποδοσφαιριστές όλων των εποχών θα βρεθεί αυτό το διήμερο στην Τριφυλία και συγκεκριμένα στην Κυπαρισσία...

Ο λόγος για τον μεγάλο Βασίλη Χατζηπαναγή που θα δώσει το “παρών” στη φιέστα του ΠΑΟ Καλού Νερού για την ιστορική άνοδο στην Α’ τοπική κατηγορία.

Η φιέστα του Παντριφυλιακού Αθλητικού Ομίλου Καλού Νερού, όπου θα πραγματοποιηθεί και η απονομή του πρωταθλήματος, θα διεξαχθεί αύριο Μ. Τετάρτη στις 5.30 μ.μ. στο γήπεδο της Κυπαρισσίας, με τη συμμετοχή ακόμη της ομάδας παλαιμάχων της Εράνης και μιας επίλεκτης ομάδας του Α.Ο. Κυπαρισσίας. Ο “Βάσια” θα είναι ο εκλεκτός καλεσμένος του ΠΑΟ Καλού Νερού, κάτι που αναμφίβολα θα δώσει αίγλη στην εκδήλωση και θα συγκεντρώσει αρκετό κόσμο.

Καμπ με “Βάσια” σήμερα στην Κυπαρισσία

Ο “Νουρέγιεφ” του ελληνικού ποδοσφαίρου βρίσκεται πάντως από σήμερα Μ. Τρίτη στην Τριφυλία, μιας και στις 6 το απόγευμα θα διεξαχθεί καμπ ποδοσφαίρου στο γήπεδο Κυπαρισσίας για παιδιά από 6 έως 18 ετών. Εκεί η παλιά μεγάλη δόξα του Ηρακλή Θεσσαλονίκης, ο μεγάλος Βασίλης Χατζηπαναγής θα μάθει τα... μυστικά της “στρογγυλής” θεάς στους νεαρούς ποδοσφαιριστές, μαζί με τον συνεργάτη του προπονητή Νίκο Φράγκο.