Τετάρτη, 24 Απρίλιος 2019 14:32

Τα προτεινόμενα ονόματα για το γήπεδο του Κάμπου

Γράφτηκε από τον

 

Κάθε προσδοκία ξεπέρασε η συμμετοχή του κόσμου στον πρωτότυπο διαγωνισμό ονοματοδοσίας του γηπέδου του Κάμπου, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου Δυτικής Μάνης.

Ο διαγωνισμός έχει περάσει πλέον στην τελική φάση και ο κόσμος καλείται να ψηφίσει ξανά ένα από τα 18 συνολικά ονόματα που έχουν προταθεί. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: “ Με μεγάλη μας χαρά σας γνωρίζουμε ότι στην τελική του φάση πέρασε σήμερα ο διαγωνισμός ονοματοδοσίας του Δήμου Δυτικής Μάνης για την επιλογή του ονόματος του ανακαινισμένου δημοτικού γηπέδου Κάμπου.

Η συμμετοχή του κόσμου ξεπέρασε τις προσδοκίες μας και οι προτάσεις που κατατέθηκαν είναι πολλές και πρωτότυπες.

Όλα τα ονόματα που προτάθηκαν πληρούσαν το σύνολο των προδιαγραφών, συνεπώς στο σύνολό τους προχώρησαν στην φάση της ανοικτής ψηφοφορίας. Τα ονόματα που ο φίλαθλος και μη κόσμος καλείται να ψηφίσει έχουν διαμορφωθεί ως εξής: Αλέξανδρος Κουμουνδούρος, Γερήνεια, Ζαρνάτα, Κορώνι, Ταΰγετος ARENA, Ιωάννης Κετσέας ΔΟΕ, Βενετσάνος Σαράβας, Πετρόμπεης Μαυρομιχάλης, Σωτήριος Κουκής, Κάμπος ARENA, Μαχάων, Καμπ- ού, Δήμαθλον, Γεώργιος Μητσέας, West Mani's Stadium, Αγία Βαρβάρα, Σπυρίδων Αλεξανδράκης, Καπετάν Γιώργη Καπετανάκη

Ευχαριστούμε θερμά τον κόσμο που έλαβε μέρος στην έως τώρα διαδικασία και τον καλούμε να λάβει μέρος και στην τελική φάση της ονοματοδοσίας!

Άλλωστε το Δημοτικό Γήπεδο Κάμπου ανήκει στο σύνολο των Μανιατών και θα φιλοξενήσει τις αγωνιστικές και προπονητικές υποχρεώσεις των αθλητικών ομάδων και των δύο Δημοτικών Ενοτήτων!”.

 

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ