Τετάρτη, 24 Απρίλιος 2019 16:54

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ: Κοντά στην παραμονή μετά τις 2 σερί νίκες

Γράφτηκε από τον

 

Οσους βαθμούς δεν είχε συγκεντρώσει σε έξι αγωνιστικές, πήρε ο Ολυμπιακός Ανάληψης στα δύο τελευταία ματς με Εθνικό και Πανθουριακό και με τις δύο σερί νίκες απομακρύνθηκε πέντε βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Οι “ερυθρόλευκοι” κρατούν πλέον τη τύχη στα χέρια τους στα εναπομείναντα τρία ματς, όπου θα υποδεχτούν Ολυμπιακό Καλαμάτας και Τσικλητήρα και ενδιάμεσα θα παίξουν εκτός με τη Μάνη.

Τσίκινης: “Είναι στα χέρια μας, αλλά δεν έχει τελειώσει τίποτα"

“Είναι στα χέρια μας, αλλά δεν έχει τελειώσει τίποτα και δεν πρέπει να χαλαρώσουμε”, λέει στην “Ελευθερία” ο προπονητής του Ολυμπιακού Ανάληψης Σπύρος Τσίκινης. Ο έμπειρος τεχνικός πιστεύει ότι η ομάδα του θα καταφέρει να μείνει στην Α’ τοπική, καθώς και στα προηγούμενα παιχνίδια, παρότι δεν κέρδιζε, είχε καλή αγωνιστική παρουσία.

Συγκεκριμένα μετά τη νίκη με την Ομόνοια στις 2 Φεβρουαρίου για την 17η αγωνιστική, ο Ολυμπιακός είχε απολογισμό τέσσερις ήττες από Αβία, Διαβολίτσι, Ανδρούσα, Εράνη και τρεις ισοπαλίες με Απόλλωνα, Κυπαρισσία, Τέλλο Αγρα (δεν υπολογίζεται η νίκη στα χαρτιά με Φαραί). Το αρνητικό σερί χωρίς νίκη, τερματίστηκε στις 14 Απριλίου με το 2-1 επί του Εθνικού. Μια νίκη που έδωσε βαθμολογική και ψυχολογική ώθηση στους “ερυθρόλευκους” ώστε να κερδίσουν το Σάββατο εκτός έδρας και τον Πανθουριακό. Ετσι με τους 28 βαθμούς είναι πολύ κοντά στην παραμονή και αν κερδίσουν στη Μεσσήνη τον Ολυμπιακό Καλαμάτας, τότε λογικά θα τελειώσουν την υπόθεση.

Το εν λόγω ματς, όπως και τα υπόλοιπα της 28ης αγωνιστικής θα διεξαχθούν το Μάιο, αφού το πρωτάθλημα διακόπτεται λόγω του Πάσχα.