Τετάρτη, 12 Φεβρουάριος 2014 19:48

Πάμισος: Κλειδί για τον τίτλο το ματς με την Εράνη - εκδρομή των φιλάθλων στα Φιλιατρά

Γράφτηκε από τον

Σε θέση οδηγού στην κούρσα της Α' τοπικής είναι ο Πάμισος από το απόγευμα της Κυριακής. Οι Νησιώτες νίκησαν με 1-0 τον Εθνικό Μελιγαλά και εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο την ήττα της Κυπαρισσίας από το Δώριο.  Ετσι ανέβηκαν στην πρώτη θέση με 43 βαθμούς και ακολουθεί ο ΑΟΚ με 41. Η συνέχεια περιλαμβάνει ένα ακόμα ντέρμπι με αντίπαλο την Εράνη στα Φιλιατρά.


"Πιστεύω ότι το ματς στα Φιλιατρά είναι κλειδί για τον τίτλο. Αν κερδίσουμε θα ρεφάρουμε την ήττα στην Πύλο και θα έχουμε τον πρώτο λόγο αν κερδίσουμε φυσικά και το επόμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Είναι δύσκολο ματς, αλλά είμαστε σε καλή κατάσταση", λέει ο Νίκος Γεωργακλής που μαζί με τον Σπύρο Τσίκινη συνθέτουν το τεχνικό δίδυμο στον Πάμισο.
Ο Ν. Γεωργακλής εκτιμά πάντως όι δεν τελειώνει τίποτα την Κυριακή: "Το πρωτάθλημα έχει δρόμο και θα χαθούν και άλλοι βαθμοί. Αν πάρουμε όμως τη νίκη θα έχουμε διαφορετική ψυχολογία και θα έχουμε βγάλει δύσκολο πρόγραμμα".
Η προετοιμασία για το ντέρμπι με την Εράνη συνεχίστηκε σήμερα με προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο του Αγίου Νικολάου. Ο Γιάννης Τρίψας ήταν άρρωστος και δεν προπονήθηκε, ενώ ο Αντωνίου θα μπει από αύριο στο κανονικό πρόγραμμα. Δεν υπολογίζεται μόνο ο Αλεβίζος που έχει τεθεί εκτός από τη διοίκηση για πειθαρχικό παράπτωμα.

Εκδρομή
στα Φιλιατρά

Εκδρομή για τους φιλάθλους του για το Κυριακάτικο ντέρμπι στα Φιλιατρά με την Εράνη διοργανώνει ο Πάμισος. Η αναχώρηση του πούλμαν θα γίνει στις 1.45 μ.μ. από την κεντρική πλατεία της Μεσσήνης ενώ η τιμή του εισιτηρίου θα είναι 5 ευρώ. για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον Νίκο Γιαννόπουλο (κατάστημα De Style, τηλέφωνα – 6972984825 και 2722025044). Η κράτηση θα οριστικοποιείται με την καταβολή των χρημάτων ενώ οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται μέχρι τις 2 μ.μ. του Σαββάτου.