Πέμπτη, 25 Απρίλιος 2019 12:02

Με Χατζηπαναγή γιόρτασε τον τίτλο το Καλό Νερό (φωτό)

Γράφτηκε από τον

 

Με εκλεκτό καλεσμένο τον μεγάλο Βασίλη Χατζηπαναγή γιόρτασε χθες το Καλό Νερό την κατάκτηση του τίτλου στην Α1 τοπική και την ιστορική άνοδο στη μεγάλη ερασιτεχνική κατηγορία του μεσσηνιακού ποδοσφαίρου.

Ο “Βάσια” έδωσε το “παρών” στη φιέστα των πρωταθλητών που έγινε στο γήπεδο της Κυπαρισσίας και η παρουσία του έδωσε μεγαλύτερη χαρά στους ανθρώπους της ομάδας.

Ο “Νουρέγιεφ” του ελληνικού ποδοσφαίρου βραβεύτηκε μάλιστα για τη μεγάλη προσφορά του, τόσο από το Καλό Νερό, όσο και από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, το Δήμο Τριφυλίας, τους Παλαίμαχους της Εράνης και τον ΑΟΚ. Τις τιμητικές πλακέτες έδωσαν αντίστοιχα, η πρόεδρος Ε. Γκόγκα, ο περιφερειάρχης Πετρ. Τατούλης, η αντιδήμαρχος Τριφυλίας Γ. Κωνσταντέλλου, ο προπονητής των παλαιμάχων της Εράνης Ν. Μπάιμπος και ο προπονητής του ΑΟΚ Τ. Παναγόπουλος.

Πριν τις απονομές έγιναν φιλικά παιχνίδια ανάμεσα στους παλαίμαχους της Εράνης και ομάδα παλαιμάχων της Κυπαρισσίας (3-0), καθώς και φιλικό μεταξύ του ΑΟΚ και του Καλού Νερού (0-0) που σε δύο χρονιές κέρδισε ισάριθμα πρωταθλήματα και ανόδους! Την κούπα του πρωταθλητή έδωσε στον αρχηγό του Καλού Νερού Γιώργο Μητρόπουλο, ο πρόεδρος της ΕΠΣΜ Βασίλης Σπηλιώτης και τα πυροτεχνήματα φώτισαν τον ουρανό, ενώ το γιορτινό σκηνικό συμπλήρωναν οι σαμπάνιες και η δυνατή μουσική.

Την ΕΠΣΜ εκπροσώπησαν στη χθεσινή εκδήλωση και οι Αγγελος Γεωργόπουλος και Ηλίας Αλεξανδρόπουλος.