Παρασκευή, 26 Απρίλιος 2019 12:06

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Τρία ματς για το αήττητο

Γράφτηκε από τον
ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Τρία ματς για το αήττητο

Με τη ψυχολογία στα ύψη από τους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του τίτλου, ο Α.Ο. Διαβολιτσίου νίκησε και τη Μάνη με 3-0 και σημείωσε την 22η νίκη του σε 27 αγωνιστικές στην Α’ τοπική.

Ακόμα ο ΑΟΔ κράτησε για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι το μηδέν στην άμυνα. Συγκεκριμένα, μετά το διπλό στους Γαργαλιάνους (1-2), αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 με τον Εθνικό Μελιγαλά και νίκησε εκτός τον Πανθουριακό (0-2) και εντός τον Ολυμπιακό Καλαμάτας και την Α.Ε. Μάνης με 3-0.

Οι πρωταθλητές Μεσσηνίας έχουν την καλύτερη άμυνα με μόλις 9 γκολ παθητικό, αλλά και την κορυφαία επίθεση (62), ενώ είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει ήττα.

Ο Τσικλητήρας το πιο δύσκολο εμπόδιο

Το ζητούμενο πλέον είναι να διατηρήσει το αήττητο και στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές. Θεωρητικά το πιο δύσκολο ματς, είναι αυτό με τον Τσικλητήρα στην Πύλο, το οποίο θα διεξαχθεί μετά το Πάσχα. Ακολουθεί η εντός έδρας αναμέτρηση με τη Σπερχογεία, ενώ την τελευταία αγωνιστική θα παίξει στην Καλαμάτα με την Ομόνοια.

Αν ο ΑΟΔ φύγει αλώβητος στις 5 Μαΐου από την Πύλο, τότε θα είναι μια ανάσα από το να κατακτήσει το πρωτάθλημα αήττητος.

Ο Κώστας Παλαμάρας τονίζει ότι η ομάδα του κοιτάζει κάθε ματς ξεχωριστά και η προσοχή στρέφεται στον Τσικλητήρα.

“Πιστεύω ότι θα γίνει ένα καλό παιχνίδι, αφού οι δύο ομάδες δεν έχουν βαθμολογικό άγχος και χαιρόμαστε πλέον περισσότερο το παιχνίδι, από τη στιγμή που εξασφαλίσαμε τον τίτλο”, λέει ο προπονητής του ΑΟΔ. Οσο για το προηγούμενο ματς με τη Μάνη είπε: “Εγινε ένα ωραίο παιχνίδι που είχε ρυθμό και παράλληλα δώσαμε ευκαιρίες και σε παιδιά που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής, όπως οι Γεωργιόπουλος και Τσουκαλάς, αλλά και ο Σουλαντίκας που μπήκε αλλαγή”.