Παρασκευή, 26 Απρίλιος 2019 12:43

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: “Να μην έρθει ξανά τέτοια χρονιά”, λέει ο Τάκης Παναγόπουλος

Γράφτηκε από τον
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: “Να μην έρθει ξανά τέτοια χρονιά”, λέει ο Τάκης Παναγόπουλος

 

Με τρία γκολ στο δεύτερο ημίχρονο η Κυπαρισσία θριάμβευσε (3-0) στο τριφυλιακό ντέρμπι με τον Τέλλο Αγρα και υπέγραψε την παραμονή της στην Α’ τοπική.

Ο ΑΟΚ εξασφάλισε και μαθηματικά τη σωτηρία του, τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε, μιας και έχει να πάρει στα χαρτιά το τρίποντο με τον Α.Ο. Φαραί , με το οποίο θα φθάσει τους 35 βαθμούς. Για την ιστορία και το μέγεθος της Κυπαρισσίας βέβαια, η παραμονή στην κατηγορία δεν είναι επιτυχία, αλλά η φετινή σεζόν ήταν πολύ δύσκολη. Διότι μην ξεχνάμε ότι η τριφυλιακή ομάδα αντιμετώπισε μεγάλο διοικητικό πρόβλημα το καλοκαίρι και έφθασε στα πρόθυρα της διάλυσης, ενώ το μπάζετ δεν είχε καμία σχέση με αυτό προηγούμενων ετών. Αν σε αυτό προσθέσουμε και τους πολλούς τραυματισμούς, αλλά και άλλα άσχημα γεγονότα στη διάρκεια της χρονιάς γίνεται αντιληπτό πόσο ιδιαίτερη ήταν η σεζόν.

“Εύχομαι του χρόνου να είμαστε διαφορετικοί και να μην έρθει ξανά τέτοια χρονιά. Με τος τραυματισμούς,και τους θανάτους των μικρών παιδιών, δεν μπορέσαμε να ισορροπήσουμε ποτέ. Αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα, αλλά μπορέσαμε να κρατηθούμε στην κατηγορία. Το μόνο θετικό είναι ότι έπαιξαν φέτος πολλοί μικροί σε ηλικία παίκτες”, λέει στην “Ελευθερία” ο Τάκης Παναγόπουλος.

Ο προπονητής της Κυπαρισσίας εκτιμά ότι το καλοκαίρι θα υπάρχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον από τους παράγοντες για τις τύχες του συλλόγου και ευελπιστεί ότι η νέα σεζόν θα είναι πολύ καλύτερη. Για το πρόσφατο ματς με τον Τέλλο Αγρα, ο Τάκης Παναγόπουλος έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση, ειδικά του δευτέρου ημιχρόνου που θύμισε Κυπαρισσία παλαιότερων ετών, όπου οι στόχοι ήταν πρωταγωνιστικοί.

Ο ικανός τεχνικός εκτιμά ότι τα τελευταία αποτελέσματα, που εξασφάλισαν και την παραμονή, οφείλονται στη μεγαλύτερη συμμετοχή στις προπονήσεις, αλλά και στη δουλειά που έγινε.Πλέον η Κυπαρισσία χωρίς άγχος θα επιδιώξει να τελειώσει με θετικό τρόπο το πρωτάθλημα. Επόμενος αντίπαλος η Α.Ε. Αβίας στο Κάμπο, σε μια αναμέτρηση που θα διεξαχθεί μετά τις γιορτές του Πάσχα.