Παρασκευή, 03 Μάιος 2019 15:03

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: “Να μην χαλάσουμε την καλή εικόνα”, λέει ο Παλαμάρας για τα 3 τελευταία ματς

Γράφτηκε από τον
ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: “Να μην χαλάσουμε την καλή εικόνα”, λέει ο Παλαμάρας για τα 3 τελευταία ματς

Στην Πύλο θα μεταβεί την Κυριακή ο Α.Ο. Διαβολιτσίου για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Τσικλητήρα, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Α’ τοπικής.

Οι πρωτοπόροι έχουν εξασφαλίσει και μαθηματικά τον τίτλο, αλλά θέλουν να διατηρήσουν το αήττητο στις εναπομείναντες τρεις αγωνιστικές. Ο Τσικλητήρας είναι το πιο δύσκολο εμπόδιο για τον ΑΟΔ, με δεδομένο ότι την επόμενη αγωνιστική θα υποδεχτεί τη Σπερχογεία και την τελευταία αγωνιστική θα φιλοξενηθεί από την ουραγό Ομόνοια. “Μένουν τρία παιχνίδια και πρέπει να κλείσουμε τη σεζόν όπως πρέπει. Η αλήθεια είναι ότι έχουμε χαλαρώσει παραπάνω και οι γιορτές μας άφησαν λίγο πίσω. Πρέπει όμως να μην χαλάσουμε την καλή εικόνα”, λέει στην “Ελευθερία” ο Κώστας Παλαμάρας για την κυριακάτικη αναμέτρηση.

“Πέρασα δύο ωραία χρόνια στην Πύλο"

Ο προπονητής του Α.Ο. Διαβολιτσίου θα βρεθεί μεθαύριο αντίπαλος του Τσικκλητήρα, στον οποίο εργάστηκε για δύο χρόνια ως συνεργάτης του Νίκου Κακαλέτρη. “Πέρασα δύο ωραία χρόνια στην Πύλο. Ο Τσικλητήρας είναι πολύ καλή ομάδα και θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε το σερί”, δηλώνει ο Κώστας Παλαμάρας, ο οποίος είδε αρκετούς παίκτες να απέχουν από τις προπονήσεις το τελευταίο διάστημα.

Ο λόγος για τους Λιόλιο, Εμαννουήλ, Παλιά, Σταματελόπουλο και Ζάκκα που απουσίαζαν για διάφορους λόγους και έτσι ο ΑΟΔ δεν μπόρεσε να προετοιμαστεί όπως θα ήθελε για τη δύσκολη έξοδο της Κυριακής.