Παρασκευή, 03 Μάιος 2019 17:34

Παπασταθόπουλος: "Θέλω να παίζω στο Champions League, όχι στο Europa"

Γράφτηκε από τον
Παπασταθόπουλος: "Θέλω να παίζω στο Champions League, όχι στο Europa"

Ο αμυντικός της Άρσεναλ, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, έπειτα από το παιχνίδι με τη Βαλένθια, υποστήριξε τον προπονητή του Ουνάι Έμερι και εξέφρασε την επιθυμία του να αγωνίζεται στο Champions League.

Η Αρσεναλ κέρδισε με 3-1 την Βαλένθια στον πρώτο ημιτελικό του Europa League και πήρε το προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό.

Οι "κανονιέρηδες" έχουν ως πρωτεύοντα στόχο την κατάκτηση της διοργάνωσης, προκειμένου να εξασφαλίσουν το εισιτήριο για το Champions League της επόμενης περιόδου. Στην Premier League βρίσκονται στην 5η θέση, δύο βαθμούς μακριά από την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος θέλησε στις δηλώσεις του να υπερασπιστεί τον προπονητή του, Ουνάι Εμέρι, για την κριτική που δέχεται στο πρωτάθλημα: "Όλοι μιλάνε για το σύστημα και τον προπονητή. Προσπαθεί κάθε μέρα να μας δώσει το καλύτερο. Θέλουμε να παίξουμε στο Champions League, αυτός είναι ο στόχος μας και ο προπονητής μας βοηθάει. Είναι καλό να ακούμε κριτικές, μας βελτιώνουν και δεν μας αγγίζουν πνευματικά. Είμαστε εδώ να προσφέρουμε το καλύτερο, αλλά κάνουμε και λάθη, δεν είμαστε ρομπότ".

Ο Μεσσήνιος διεθνής έχει πλήρη εμπιστοσύνη στην ομάδα του και πιστεύει ότι θα κατακτήσει το τρόπαιο της διοργάνωσης: "Ήρθα εδώ για να παίξω στο Champions League, δεν ήρθα για να παίζω στο Europa. Πιστεύω στο στόχο μας. Μπορούμε να πάμε στον τελικό και να κερδίσουμε το Europa League".

Πηγή: sport24.gr