Σάββατο, 04 Μάιος 2019 14:18

Το 1ο Τουρνουά Beach soccer τον Ιούλιο στην Κυπαρισσία - Ο Ζαγοράκης στη χθεσινή παρουσίαση

Γράφτηκε από τον

Η έναρξη των εργασιών για το 1ο Τουρνουά Beach soccer που θα γίνει τέλος Ιουλίου στην Κυπαρισσία έγινε χθες το απόγευμα σε κοινή συνέντευξη τύπου του προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Δημήτρη Τερζή και του πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή, ευρωβουλευτή της ΝΔ και εκ νέου υποψήφιου Θοδωρή Ζαγοράκη.

Ένα τουρνουά που στόχο έχει να δημιουργήσει κίνητρα για τον αθλητικό τουρισμό στην περιοχή και φυσικά να προβάλει τον τόπο πέρα από το να προσελκύσει νέους κοντά στον αθλητισμό.

Στη συνέντευξή που δόθηκε στο καφέ – εστιατόριο «Άμμος», ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Δημήτρης Τερζής μεταξύ άλλων τόνισε: «Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε ανθρώπους σαν τον κ. Ζαγοράκη στο πλευρό μας, με την εμπειρία του και την παρουσία του μας δίνει άλλη ώθηση για το ξεκίνημα μας αυτό και φυσικά ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Μαυρέα που μας στηρίζει.

Στόχος μας να αξιοποιήσουμε το φυσικό κάλος της περιοχής μας και να καταφέρουμε να δημιουργήσουμε κίνητρα περισσότερα για τον αθλητικό τουρισμό στην περιοχή μας που ενδείκνυται και με το παραπάνω. Πιστεύουμε πολύ στο εγχείρημα αυτό και θα συντάξουμε τις δυνάμεις μας με όλους τους τοπικούς αθλητικού φορείς ώστε να τα καταφέρουμε όπως συνηθίζουμε σαν εμπορικός σύλλογος να κάνουμε. Επίσης πολύ σημαντικό να καταφέρουμε να κινητοποιήσουμε τα παιδιά μας ακόμα περισσότερο ώστε να ασχοληθούν με τον αθλητισμό.

To τουρνουά θα πραγματοποιηθεί τέλος Ιουλίου. Θα υπάρχουν τρεις κατηγορίες το παιδικό το εφηβικό και των αντρών και θα δούμε ανάλογα με τις συμμετοχές που θα έχουμε αν θα είναι διήμερο ή τριήμερο! Το κόστος συμμετοχής θα είναι 10 ευρώ ανά άτομο ενώ οι ομάδες θα είναι τριμελής. Έγραφες θα γίνονται στα μέλη του ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου από την Δευτέρα 6/5 μέχρι περίπου της 15 Ιουλίου. Ενώ από την Δευτέρα θα υπάρχει στην σελίδα του συλλόγου μας και η φόρμα εγγραφής ώστε να μπορεί ο καθένας μας να ενημερωθεί για τα στοιχεία που απαιτούνται”.

Από την πλευρά του ο κ. Ζαγοράκης επισήμανε «είναι θετικό μήνυμα να ασχολείται ο Εμπορικός Σύλλογος με τον αθλητισμό , δείχνει ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Αξίζουν συγχαρητήρια για την διοργάνωση που κάνετε να ευχηθώ καλή επιτυχία. Είναι τιμητικό για εμένα που ανοίγουμε το τουρνουά μαζί.» Μάλιστα δεν απέκλεισε να συμμετέχει και ο ίδιος με μια ομάδα, ευχόμενος πολλές συμμετοχές, καθώς είπε πρόκειται για ένα πανέμορφο χώρο. Τόνισε ότι θα είναι αρωγός σε αυτή την προσπάθεια και θα στηρίξει όπως μπορεί από την πλευρά του.

Κ.Μπ.