Δευτέρα, 06 Μάιος 2019 12:26

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ – ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ 1-2: Δεν χάνουν ...πουθενά οι πρωταθλητές!

Γράφτηκε από τον

 

Αλώβητος και από την Πύλο έφυγε χθες ο Α.Ο. Διαβολιτσίου και απέχει πλέον δύο αγώνες από το να κατακτήσει αήττητος τον φετινό τίτλο στην Α’ τοπική!

Οι πρωταθλητές Μεσσηνίας νίκησαν με 2-1 τον Τσικλητήρα,-που είχε να ηττηθεί από το Γενάρη - σ’ ένα ντέρμπι που κρίθηκε στο φινάλε από την... άσπρη βούλα. Ο κεντρικός αμυντικός Αγγελος Μπαστακός με πέναλτι στο 87’ διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Με πέναλτι είχε ισοφαρίσει στο 83’ ο Χρήστος Τρίψας, ενώ από τα 11 βήματα είχε ανοίξει και το σκορ στο 20’ ο Φάνης Κάνιστρας! Κοντολογίς όλα τα γκολ σημειώθηκαν με πέναλτι, με τους γηπεδούχους να φωνάζουν για τη διαιτησία του ρέφερι Ηλία Τσουλάκου αμφισβητώντας τις αποφάσεις του, ενώ χαρακτηρίζουν ανύπαρκτο το πέναλτι στο 87’ με το οποίο έγινε το 1-2. Στην Πύλο θεωρούν ότι ο διαιτητής έχασε τον έλεγχο του αγώνα, από τον οποίο δεν έλειψαν και τα δυνατά μαρκαρίσματα. Ο Κάνιστρας αποχώρησε με χτύπημα στον αχίλλειο και θα φανεί μέσα στην εβδομάδα η σοβαρότητα του τραυματισμού.

Γκολ και 2 δοκάρια στο

πρώτο μέρος το Διαβολίτσι!

Το Διαβολίτσι μπήκε καλύτερα στο ματς και στο 5’ άγγιξε το γκολ στην κεφαλιά του Κάνιστρα, αλλά ο Ντουγέρογλου και το δοκάρι κράτησαν το μηδέν. Στο 15’ ο Κάνιστρας και πάλι βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά ο γκολκίπερ του Τσικλητήρα απέκρουσε το πλασέ. Στο 20’ όμως ο επιθετικός του ΑΟΔ κέρδισε πέναλτι από το Νίκο Παπαγεωργίου (οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν γι’ αυτή την απόφαση και οι φιλοξενούμενοι πως ο Ν. Παπαγεωργιου έπρεπε να δει τη δεύτερη κίτρινη κάρτα).,

Ο Κάνιστρας ανέλαβε και την εκτέλεση κάνοντας το 0-1. Μετά το γκολ το Διαβολίτσι φώναξε για νέο πέναλτι σε μαρκάρισμα του Κάνιστρα, αλλά ο ρέφερι θεώρησε ότι η παράβαση έγινε εκτός περιοχής. Στο 38’ από σέντρα – σουτ του Μπαστακού, ο Κουλόπουλος πήρε την κεφαλιά, όμως η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι.

Ο Κουλόπουλος έχασε και την τελευταία καλή ευκαιρία του πρώτου μέρους, με τον Ντουγέρογλου να τον νικά στη μεταξύ τους μονομαχία.

Φινάλε με δύο πέναλτι

Το Διαβολίτσι είχε τις ευκαιρίες, αλλά πέτυχε μόνο ένα γκολ και το 0-1 έδωσε ελπίδες στον Τσικλητήρα, που έψαξε το γκολ στο δεύτερο ημίχρονο και το βρήκε στο 83’. Ο Γεωργιάδης ανατράπηκε από τον Μπαλόπουλο (και εδώ αμφισβήτησαν την απόφαση του κ. Τσουλάκου) και ο Χρήστος Τρίψας με πέναλτι έκανε το 1-1. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Τσουλάκος έδειξε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Ανδρώνη στον Σταματελόπουλο και ο Μπαστακός από τα 11 βήματα έγραψε το 1-2.

Οι άνθρωποι του Τσικλητήρα υποστηρίζουν ότι ο παίκτης του Διαβολιτσίου πάτησε την μπάλα και έπεσε.

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Ντουγέρογλου, Ι. Τρίψας, Παυλάκος (70’ Κ. Μεμά), Ανδρώνης, Ν. Παπαγεωργίου, Γρ. Παπαγεωργίου (78’ Κουρεμπανάς), Σεφεράσι, Σούλα (30’ Καγιανάς), Διακουμής, Γεωργιάδης, Χρ. Τρίψας.

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Κωνσταντακόπουλος, Μπαστακός, Γεωργιόπουλος (85’ Εμμανουήλ), Μπαλόπουλος, Λιόλιος, Πιτσιλής, Τζανετέας, Σταματελόπουλος, Παλιάς (55’ Ζάκκας), Τσουκαλάς (80’ Κρεμμύδας), Κάνιστρας (30’ λ.τρ. Κουλόπουλος).