Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου 2014 11:58

Περιμένουν ανάκαμψη στον ΑΟ Φαραί

Γράφτηκε από τον
Περιμένουν ανάκαμψη στον ΑΟ Φαραί

Η νέα ήττα του Α.Ο. Φαραί αυτή τη φορά από τον Απόλλωνα Καλαμάτας έφερε την ομάδα των Γιαννιτσανίκων ένα μόλις βαθμό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Τα περιθώρια λοιπόν έχουν στενέψει και πλέον οι "πορτοκαλί" καλούνται να ανακάμψουν άμεσα,  αν θέλουν να μην μπουν άμεσα σε περιπέτειες.


"Εχουμε πολλά συνεχόμενα άσχημα αποτελέσματα στα οποία έπαιξαν ρόλο διάφοροι παράγοντες, όπως η αγωνιστική κατάσταση, η τύχη, αλλά και εξωγενείς παράγοντες. Πρέπει να ανακάμψουμε άμεσα και σε κάθε ματς όσο εύκολο και δύσκολο κι αν είναι να παίρνουμε κάτι, αρχής γενομένης από το ματς με την Κυπαρισσία. Είμαστε υποχρεωμένοι να παλέψουμε για την αξία του καθενός και φυσικά για την ομάδα που δεν αξίζει να βρίσκεται σε αυτή τη θέση.
Στα δύσκολα έχω μάθει να παλεύω, δεν τα έχω παρατήσει ποτέ και δεν θα το κάνω ούτε τώρα. Οφείλουμε να συσπειρωθούμε, να κάνουμε την προσπάθεια μας και στο τέλος νομίζω πως θα ανταμειφθούμε".
Τα λόγια αυτά ανήκουν στον προπονητή του Α.Ο. Φαραί Βασίλη Μπλέτσα που προσπαθεί μέσα από τις προπονήσεις να διορθώσει τα κακώς κείμενα της ομάδας του, η οποία έχει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι την Κυριακή στην έδρα της Κυπαρισσίας.
Νοκ άουτ από αυτό το ματς είναι ο Χριστόπουλος που ταλαιπωρείται από κάκωση έσω πλαγίου συνδέσμου και δύσκολα θα παίξει ο Ξεροβάσιλας που έχει πρόβλημα στον προσαγωγό.
Οι Πανταζής και Κορέτας είναι διαθέσιμοι, ενώ ακόμη δεν έχει εκδοθεί το δελτίο του Γκανέζου Μπαλαράμπε.