Τρίτη, 07 Μάιος 2019 14:34

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ: Στο +4 από τη ζώνη, δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε

Γράφτηκε από τον

 

Πολύ κοντά στην παραμονή στην Α’ τοπική βρίσκεται ο Ολυμπιακός Ανάληψης, παρότι έμεινε στο 0-0 με τον Ολυμπιακό Καλαμάτας στο ντέρμπι των “ερυθρόλευκων” στην 28η αγωνιστική.

Ο Ολυμπιακός Ανάληψης έχει 4 βαθμούς διαφορά από τη ζώνη του υποβιβασμού και ενώ απομένουν δύο αγωνιστικές για το φινάλε. Σε αυτές θα παίξει εκτός με την Α.Ε. Μάνης και εντός με τον Τσικλητήρα Πύλου. Ο Ολ. Ανάληψης μπορεί να μείνει στην κατηγορία και με τους 29 βαθμούς που έχει σήμερα, αν έχουν απώλειες οι ομάδες που τον κυνηγούν στη βαθμολογία. Συγκεκριμένα η Αβία έχει 24 βαθμούς, η Ομόνοια 25 και ο Ολυμπιακός Καλαμάτας 27. Η Αβία θα πάρει στα χαρτιά το τρίποντο με το Φαραί και την τελευταία αγωνιστική θα υποδεχτεί τον Απόλλωνα. Η Ομόνοια έχει να παίξει κατά σειρά με Απόλλωνα και Διαβολίτσι και οι “ερυθρόλευκοι” της Καλαμάτας με Εράνη εντός και Τέλλο Αγρα, εκτός. Κοντολογίς οι αντίπαλοι της Ανάληψης έχουν δύσκολο πρόγραμμα και θα πρέπει να... αυτοκτονήσει η ομάδα του Σπύρου Τσίκινη για να μην αγωνίζεται και τη νέα σεζόν στην Α’ τοπική. Να σημειωθεί ότι ο Ολ. Ανάληψης συμπλήρωσε τέσσερις αγωνιστικές αήττητος, καθώς μετά την ήττα από την Εράνη στις 30 Μαρτίου, μετρά δύο νίκες με Εθνικό Μελιγαλά, Πανθουριακό και δύο ισοπαλίες με Τέλλο Αγρα και Ολυμπιακό Καλαμάτας.

Το επόμενο ματς είναι με τη Μάνη εκτός έδρας και γι’ αυτό ο Σπύρος Τσίκινης παρακολούθησε την Κυριακή την αναμέτρηση Ανδρούσα – Μάνη.

Αγωνιστικά, ο Κώστας Παπαβασιλόπουλος αποχώρησε τραυματίας από το τελευταίο παιχνίδι και η συμμετοχή του κρίνεται αμφίβολη.