Πέμπτη, 09 Μάιος 2019 16:35

Εισιτήριο με 520 ευρώ και περιορισμένη θέα στον τελικό του UCL!

Γράφτηκε από τον
Εισιτήριο με 520 ευρώ και περιορισμένη θέα στον τελικό του UCL!

Τότεναμ και Λίβερπουλ θα πάρουν από 16.613 εισιτήρια στον τελικό του Champions League. Δείτε πόσο κοστίζουν τα "μαγικά χαρτάκια" και τα κανονικά, αλλά και εκείνα με περιορισμένη θέα.

Η Λίβερπουλ έκανε γνωστές τις τιμές των εισιτήριων ενόψει του τελικού του Champions League την 1η Ιουνίου απέναντι στην Τότεναμ στο "Γουάντα Μετροπολιτάνο". Αμέσως, μόλις μαθεύτηκαν κόστη και κάποιες βασικές λεπτομέρειες για τα "μαγικά χαρτάκια", άρχισε η γκρίνια, όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις.

Πράγματι, τα εισιτήρια δεν τα λες και φθηνά...

Το πιο οικονομικό, τέταρτης κατηγορίας, κοστίζει 69,75 ευρώ. Όλα καλά μέχρι εδώ, τι γίνεται όμως με τις κατηγορίες από τρία έως ένα; Εκεί συναντούμε το εξής παράδοξο. Μπορείς αν ενδιαφέρεσαι ν' αγοράσεις ένα εισιτήριο τρίτης κατηγορίας με τιμή 179,03 ευρώ, αλλά υπάρχει και το εναλλακτικό (ίδιας κατηγορίας) με 139,51 ευρώ.

Η διαφορά τους είναι ότι αυτό των 139,51 ευρώ, χαρακτηρίζεται ως εισιτήριο με περιορισμένη θέα!

Το ίδιο συμβαίνει με τις υπόλοιπες κατηγορίες. Στην δεύτερη το κανονικό ticket κοστίζει 447,58 ευρώ ενώ αυτό με την περιορισμένη θέα: 358,07 ευρώ.

Όσον αφορά στο εισιτήριο πρώτης κατηγορίας, κάθεσαι... πρώτο τραπέζι πίστα με 596,39 ευρώ, αλλά και εδώ υπάρχει η κατηγορία με "περιορισμένη θέα" που ρίχνει την τιμή στα 523,11 ευρώ! Το παράδοξο στην υπόθεση είναι το πώς γίνεται ένα ολοκαίνουργιο γήπεδο όπως το "Γουάντα Μετροπολιτάνο" να έχει θέσεις με περιορισμένη θέα.
Πηγή: sport24.gr