Παρασκευή, 10 Μάιος 2019 13:56

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Με Σουρέλη στον πάγκο στα 2 τελευταία ματς - Επεισοδιακό διαζύγιο με Στυλιανόπουλο

Γράφτηκε από τον

Με τον Γιάννη Σουρέλη στον πάγκο του θα ολοκληρώσει ο Τέλλος Αγρας το πρωτάθλημα της Α’ τοπικής.

Ο Χωραϊτης τεχνικός θα αντικαταστήσει τον Κώστα Στυλιανόπουλο στον “ερυθρόλευκο” πάγκο για τις δύο αγωνιστικές που απομένουν για να ολοκληρωθεί το φετινό πρωτάθλημα. Ο Σουρέλης ξεκίνησε το καλοκαίρι ως βοηθός προπονητή του Στυλιανόπουλου στην ομάδα των Γαργαλιάνων, ενώ έχει περάσει ως προπονητής από την Χώρα και τον Τσικλητήρα Πύλου. Να σημειώσουμε πως από τον πάγκο του Αγρα αποχώρησε και ο βοηθός προπονητή Νίκος Τσέκερης. Αύριο Σάββατο ο Τέλλος Αγρας φιλοξενείται από τον Πανθουριακό στο γήπεδο της Σπερχογείας και την τελευταία αγωνιστική παίζει στην έδρα του με τον Ολυμπιακό Καλαμάτας.

Για απόλυση Στυλιανόπουλου, κάνει λόγο η διοίκηση

Από εκεί και πέρα η διοίκηση του Τέλλου Αγρα εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται στο διαζύγιο με τον Κώστα Στυλιανόπουλο, το οποίο όπως φαίνεται ήταν επεισοδιακό... Στην ανακοίνωση οι διοικούντες κάνουν λόγο για απόλυση και όχι για παραίτηση του 47χρονου προπονητή και μιλούν για αχαριστία από το πρόσωπο του. Επίσης στην ανακοίνωση γίνεται λόγος και για τον Σπύρο Δασκαλάκη που χτύπησε σοβαρά στο χέρι στο τελευταίο ματς με τον Εθνικό Μελιγαλά. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

“Η διοίκηση του Τελου Άγρα ανακοινώνει τα εξής για τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών: Για εμάς το πιο άσχημο είναι ο τραυματισμός του Σπύρου Δασκαλακη , του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση κ φυσικά ότι θα ολοκληρώσουμε στο απόλυτο την συμφωνία μας προς αυτόν ανεξαρτήτως ότι δεν μπορεί να προσφέρει μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.
Φίλε Σπύρο είμαστε δίπλα σου!

Οσον αφορά την απόλυση και όχι παραίτηση του κ. Στυλιανόπουλου...
Προχωρήσαμε σε αυτήν την κίνηση γιατί εδώ και 1.5 μήνα έγιναν αδιανόητα πράγματα σε βάρος της ομάδας από την πλευρά του... Θεωρούμε σημαντικό να επισημάνουμε ότι δεν προχωρήσαμε σε αυτή την κίνηση για να ωφεληθούμε οικονομικά ως ομάδα, καθώς τον κ. Στυλιανόπουλο τον είχαμε προπληρώσει από τον Ιούνιο για τους μήνες Απρίλιο και Μάιο του 2019. Σύνολο 10 μήνες πληρωμής!

Υ.Σ.
Η ασέβεια κ η αχαριστία δυστυχώς είναι λέξεις που χαρακτηρίζουν κάποιους στις μέρες μας... Και αυτοί όμως χρειάζονται γιατί μας κάνουν καλύτερους !
Πλέον νοιώθουμε πολύ ευτυχείς !!