Σάββατο, 15 Φεβρουάριος 2014 14:27

Μεσσηνιακός: Οπωσδήποτε διπλό αύριο στα Σαγέικα

Γράφτηκε από τον

Στα Σαγέικα Αχαΐας θα ταξιδέψει αύριο ο Μεσσηνιακός με στόχο να καλύψει ένα μέρος από τους 5 χαμένους εντός έδρας βαθμούς των δύο προηγούμενων αγώνων.
Μετά την ισοπαλία με το Μεσολόγγι και την ήττα από τον Πανναυπλιακό, οι «πράσινοι» βρέθηκαν πλέον πολύ κοντά στην ζώνη του υποβιβασμού. Συγκεκριμένα τους χωρίζουν μόλις δύο βαθμοί από τις θέσεις που οδηγούν στο τοπικό για αυτό και η νίκη κρίνεται επιτακτική στο αυριανό παιχνίδι.


Το ματς είναι στα μέτρα του Μεσσηνιακού αφού ο Εθνικός βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και είναι καταδικασμένος σε υποβιβασμό, έχοντας μάλιστα ένα σπάνιο αρνητικό ρεκόρ αφού δεν έχει κερδίσει ακόμη κανένα παιχνίδι μέσα στο γήπεδο του!
Οι δύο ομάδες γνωρίζονται αρκετά καλά, καθώς έχουν παίξει το ματς πρωταθλήματος του πρώτου γύρου, αλλά έχουν βρεθεί αντιμέτωπες και στο κύπελλο.
Στο πρωτάθλημα ο Μεσσηνιακός είχε πετύχει την ευρύτερη νίκη του τη φετινή χρονιά καθώς είχε συντρίψει με 5-0 τον Εθνικό. Λίγες μέρες μετά οι δύο ομάδες είχαν βρεθεί αντιμέτωπες στα Σαγέικα στο ματς του κυπέλλου, όπου ο Εθνικός είχε πάρει την άτυπη ρεβάνς παίρνοντας την πρόκριση στην διαδικασία των πέναλτι. Ωστόσο ο Μεσσηνιακός είχε παίξει με πολλούς αναπληρωματικού σε εκείνο το ματς.

Εκτός και ο Τσουκάλης

Στο αυριανό ματς τώρα, οι «πράσινοι» του Δημήτρη Τσάκωνα θα προσπαθήσουν να επιστρέψουν στις καλές εμφανίσεις και πάνω από όλα να πάρουν τους τρεις βαθμούς. Ο τιμωρημένος Κουρεντζής δεν υπολογίζεται και έτσι στο κέντρο της άμυνας (μαζί με τον Μπιμπίρη) αναμένεται να αγωνιστεί ο Μπαστακός. Επιπλέον, εκτός μάχης τέθηκε τελικά και ο Βαγγέλης Τσουκάλης αφού δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές συμμετείχαν κανονικά στην χθεσινή προπόνηση που έγινε στο γήπεδο «Στ. Παπαδόπουλος» και θα είναι στην διάθεση του προπονητή τους αφού επιστρέφει και ο Ταχματζίδης που εξέτισε την ποινή του.
Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί σήμερα με πρωινή προπόνηση
Όσον αφορά τον Εθνικό, ο τεχνικός του Άγγελος Κωνσταντινόπουλος, υπολογίζει στις επιστροφές των Μπούρδου και Ιωάννου ενώ όλα δείχνουν πως και ο Ηλίας Πυρρής θα είναι εντάξει.

Σφυρίζει ο Τσιάκος

Ο Σπύρος Τσιάκος από το σύνδεσμο Θεσπρωτίας θα διευθύνει το κυριακάτικο ματς του Εθνικού Σαγέικων με το Μεσσηνιακό (3 μ.μ.). Βοηθοί του θα είναι οι Σπύρος Χουλιάρας και Γιώργος Σπυριδόπουλος από την Αιτωλοακαρνανία.  Παρατηρητής ο Νίκος Ρουμπάνης από την Ηλεία.