Σάββατο, 11 Μάιος 2019 13:35

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Το μυαλό στο ματς της χρονιάς με Διαγόρα

Γράφτηκε από τον

Πικρή ήττα 1-0 με γκολ στο 93’ γνώρισε την Τετάρτη η Καλαμάτα στην Ρόδο, στον πρώτο αγώνα μπαράζ με τον Διαγόρα, ωστόσο η υπόθεση άνοδος παραμένει ανοικτή και θα κριθεί στον επαναληπτικό που θα γίνει την Τετάρτη στις 3 μ.μ. στο γήπεδο του Μεσσηνιακού.

Οι “μελανόλευκοι” πλέον στρέφουν την προσοχή τους στο ματς της Τετάρτης όπου θα παίξουν τους κόπους μιας χρονιάς. Ενα ματς που αναμένεται να προσελκύσει πολύ κόσμο στο γήπεδο του Μεσσηνιακού με τους φιλάθλους της “Μαύρης Θύελλας” να ετοιμάζονται να δώσουν δυναμικό παρών στο γήπεδο και να αποτελέσουν τον 12ο παίκτη της τοπικής μας ομάδας.

Η προπώληση των εισιτηρίων μάλιστα ξεκινά από σήμερα (οι τιμές παραμένουν ίδιες με τα ματς πρωταθλήματος) και θα συνεχιστεί την Δευτέρα και την Τρίτη. Το ενδιαφέρον του κόσμου για το πιο κρίσιμο παιχνίδι των τελευταίων χρόνων για την "Μαύρη Θύελλα" είναι μεγάλο και αναμένεται να βρεθούν στο γήπεδο του Μεσσηνιακού περισσότεροι θεατές από κάθε άλλο φετινό παιχνίδι. Αναλυτικά η ανακοίνωση της Μεσσηνιακής ομάδας αναφέρει: "Ο Π.Σ. “Η Καλαμάτα”, για τον αγώνα μπαράζ με τον Γ.Σ. Διαγόρα Ρόδου που θα διεξαχθεί στο γήπεδο Μεσσηνιακού την Τετάρτη 15/5/19 και ώρα 15:00, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες:

5€ στην Δυτική κερκίδα, 10€ στη Νότια και την Βόρεια κερκίδα.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει το Σάββατο 11/5/2019 από τα γραφεία της ομάδας στο γήπεδο Μεσσηνιακού και ώρες 9π.μ.-3μ.μ.

Η προπώληση θα συνεχιστεί την Δευτέρα 13/5 και την Τρίτη 14/5, από τα γραφεία της ομάδας, κατά τις ώρες 9π.μ.-3μ.μ. και 6μ.μ.-8μ.μ. και τις δυο μέρες".