Δευτέρα, 13 Μάιος 2019 12:26

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Φεύγουν τα εισιτήρια για το ματς με Διαγόρα

Γράφτηκε από τον
"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Φεύγουν τα εισιτήρια για το ματς με Διαγόρα

Στους ρυθμούς του μεγάλου επαναληπτικού αγώνα μπαράζ της Τετάρτης με τον Διαγόρα κινούνται στην “Μαύρη Θύελλα”.

Ενός αγώνας που θα κρίνει όλη τη χρονιά με την Καλαμάτα να καλείται να ανατρέψει το 1-0 με το οποίο έχασε την περασμένη Τετάρτη στη Ρόδο και να πάρει αυτή το εισιτήριο της ανόδου για την Football League.

Ο Γιάννης Χριστόπουλος θα καταστρώσει τα πλάνα του υπολογίζοντας αυτή τη φορά τόσο στον Χίλγκεν που εξέτισε την ποινή του όσο και στον Γιάννη Βοσκόπουλο, ο οποίος ήταν ανέτοιμος και έπαιξε λίγα μόλις λεπτά στο ματς της Τετάρτης. Αντίθετα, ο Τάμπας συμπλήρωσε 4 κίτρινες και θα απουσιάσει από τον καθοριστικό αγώνα με τον Διαγόρα.

Οσον αφορά τον Διαγόρα, θα έρθει στην Μεσσηνία με μια σημαντική απουσία καθώς στο ματς της Τετάρτης τραυματίστηκε ο Χατζησάββας και τέθηκε εκτός μάχης.

Προπώληση και από το

περίπτερο στην Παραλία

Τα εισιτήρια του αγώνα προπωλούνται στα γραφεία της ομάδας στο γήπεδο Μεσσηνιακού και οι τιμές τους είναι 5 ευρώ στην δυτική κερκίδα, 10 ευρώ στη νότια και την βόρεια κερκίδα, ίδιες δηλαδή με αυτές των αγώνων του πρωταθλήματος.

Η προπώληση θα συνεχιστεί σήμερα Δευτέρα και αύριο Τρίτη από τα γραφεία της ομάδας, κατά τις ώρες 9 π.μ.-3 μ.μ. ενώ διάθεση εισιτηρίων θα γίνεται και από το περίπτερο της ομάδας στην Παραλία (στην συμβολή των οδών Φάρων και Ναυαρίνου) που θα λειτουργήσει σήμερα Δευτέρα καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας έως τις 10 το βράδυ.

Η ζήτηση, όπως ανακοινώθηκε και από την Μεσσηνιακή ομάδα, είναι ιδιαίτερα μεγάλη για αυτό μάλιστα το περίπτερο έμεινε χθες ανοικτό μέχρι τις 10 το βράδυ.

Στις τάξεις των φιλάθλων υπάρχει κινητοποίηση (μάλιστα θα κατέβουν οργανωμένα και Μεσσήνιοι που κατοικούν στην Αττική) όλα δείχνουν ότι η Καλαμάτα θα διεκδικήσει την Τετάρτη την άνοδο έχοντας πολύ κόσμο στο πλευρό της.