Δευτέρα, 13 Μάιος 2019 16:58

Αστέρας: Νέο τριετές συμβόλαιο σε Καλτσά

Γράφτηκε από τον

Την καλύτερη του χρονιά πραγματοποίησε φέτος ο Νίκος Καλτσάς με τον 29χρονο επιθετικό να την εξαργυρώνει με νέο τριετές συμβόλαιο με τους Αρκάδες το οποίο λήγει τον Ιούνιο του 2022.

Ο Αστέρας μπορεί να είχε μέτρια απόδοση στο μεγαλύτερο διάστημα της φετινής σεζόν αλλά ο Νίκος Καλτσάς ήταν ένας από τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν με την παρουσία του.

Η τρίτη του χρονιά στους Αρκάδες ήταν και η καλύτερη με τον 29χρονο επιθετικό σε 34 παιχνίδια να έχει 7 γκολ, όντας ο δεύτερος σκόρερ της ομάδας και 5 ασίστ με τις οποίες βρέθηκε στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας.

Η εξαιρετική χρονιά που είχε μάλιστα τον ανέδειξε ως MVP του Αστέρα για τη φετινή σεζόν και του πρόσφερε νέο, τριετές συμβόλαιο, με τους Αρκάδες το οποίο λήγει το 2022.

Η παραμονή του Καλτσά στην ομάδα της Τρίπολης ήταν μια από τις προτεραιότητες που είχαν θέσει στον Αστέρα και έγινε πράξη με τις δυο πλευρές να έρχονται σε συμφωνία που ανακοινώθηκε λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας για επέκταση του συμβολαίου του Νίκου Παπαδόπουλου.

Η ανακοίνωση των Αρκάδων ανέφερε:

"Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Νίκο Καλτσά έως τον Ιούνιο του 2022. Ο Νίκος Καλτσάς αναδείχθηκε BADOUNAS MVP του ΑΣΤΕΡΑ για την σεζόν 2018-2019 και θα βραβευτεί σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" την Δευτέρα (13/05) στις 18:30".

Τα προηγούμενα τρία χρόνια ο πρώην επιθετικός της Βέροιας και του Παναθηναϊκού είχε συνολικά 87 εμφανίσεις και 14 γκολ με τη φανέλα των Αρκάδων.

Πηγή: sport24.gr