Δευτέρα, 13 Μάιος 2019 20:07

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ – ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ 5-2: Νίκη με εντυπωσιακό σκορ (φωτό)

Γράφτηκε από τον
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ – ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ 5-2: Νίκη με εντυπωσιακό σκορ (φωτό)

Επιβλητική σε σκορ νίκη πέτυχε ο Πανθουριακός το απόγευμα του Σαββάτου στο “Π. Γεωργανάς”, επικρατώντας με 5-2 του Τέλλου Αγρα.

Οι δύο ομάδες έπαιξαν ελεύθερα χωρίς άγχος, αφού η βαθμολογική συγκομιδή δεν είχε μεγάλη σημασία, με τους γηπεδούχους να είναι αρκετά καλοί, αλλά και παραγωγικοί στο πρώτο 45λεπτο, όπου έβαλαν τις βάσεις για τη νίκη, καθώς προηγήθηκαν 4-0 και τους φιλοξενούμενους, που αγωνίστηκαν με αρκετούς νεαρούς να ανεβάζουν την απόδοση τους στην επανάληψη να βάζουν δύο γκολ και να έχουν φάσεις για να βάλουν τουλάχιστον δύο, αλλά τα δοκάρια και ο Φαββατάς δεν τους το επέτρεψαν.

Σίγουρα από το παιχνίδι έμειναν ευχαριστημένοι όσοι φίλοι των ομάδων βρέθηκαν στο γήπεδο και το παρακολούθησαν, αφού οι δύο ομάδες με την εμφάνιση τους, τις φάσεις και τα γκολ φρόντισαν να τους ικανοποιήσουν.

Φάσεις - γκολ

Στο 12’ ο Κάϊας μετά από εκτέλεση πλαγίου, τροφοδότησε τον Ρουμελιώτη και αυτός με σουτ μέσα από την περιοχή έβαλε μπροστά στο σκορ τον Πανθουριακό. Στο 18’ ο Βέλλης με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα άουτ από το κάθετο δοκάρι. Στο 33’ ο Κοστρίβας με πλασέ ζευγάρωσε τα τέρματα της ομάδας του πετυχαίνοντας το 2-0. Στο 35’ ο Βέλλης μπήκε στην περιοχή έκανε το διαγώνιο σουτ για να αποκρούσει ο Φαββατάς που εκτινάχθηκε στην αριστερή του γωνία. Στην επαναφορά ο Βέλλης έγινε αποδέκτης της μπάλας, προσπάθησε να απειλήσει με σουτ, όμως δεν βρήκε χώρο για να σουτάρει και γύρισε την μπάλα προς τα πίσω για κάποιο συμπαίκτη του, αλλά κατάφεραν οι αμυντικοί και την απομάκρυναν. Στο 37’ από το διαγώνιο σουτ του Μπιτσάνη η μπάλα πέρασε άουτ δίπλα από το κάθετο δοκάρι. Στο 42’ μπαλιά του Μπιτσάνη στην περιοχή, η μπάλα βρήκε στον Αλεξόπουλο και “στρώθηκε” στον Οδεμισιώτη, ο οποίος με πλασέ “έγραψε” το 3-0. Στο 43’ σέντρα του Κοστρίβα στο πίσω δοκάρι εκεί που κινήθηκε ο Μπιτσάνης έπιασε την ψηλοκρεμαστή κεφαλιά και έστειλε την μπάλα άουτ από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 45’ σουτ του Ρουμελιώτη έξω από την περιοχή απέκρουσε στην αριστερή του γωνία ο Λάππας με γροθιές και η μπάλα έφυγε πλάγια εκεί που κινήθηκε ο Μπιτσάνη, που επιχείρησε με ψηλοκρεμαστό διαγώνιο πλασέ να σκοράρει αλλά πρόλαβε ο Κανανάι με κοντινή κεφαλιά σχεδόν σε κενή εστία και σημείωσε το 4-0.

Στο 53’ Βέλλης ελίχθηκε έξω από την περιοχή βρήκε χώρο και με φαλτσαριστό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα μειώνοντας έτσι σε 4-1. Στο 57 ο Βέλλης εκτέλεσε φάουλ η μπάλα κόντραρε στο ανθρώπινο τείχος και “στρώθηκε” στον Λακριντή, αυτός έκανε αμέσως τη διαγώνια μπροστινή μπαλιά για τον Αναστασόπουλο ο οποίος έφυγε στην πλάτη των αμυντικών και με συρτό σουτ μείωσε σε 4-2. Στο 59’ ο Βέλλης με συρτό σουτ έστειλε την μπάλα άουτ δίπλα από το αριστερό δοκάρι της εστίας του Φαββατά. Στο 61’ οι φιλοξενούμενοι λίγο έλλειψε να βάλουν και 3ο γκολ. Συγκεκριμένα ο Μπολούν εκτέλεσε φάουλ από μακριά, στέλνοντας την μπάλα μέσα στην περιοχή, όπου ο Σταθόπουλος έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να έχει πορεία προς τα δίχτυα, όμως λίγο πριν τη γραμμή του τέρματος ο Οδεμισιώτης πρόλαβε και έδιωξε με το πόδι. Στο 62 ο Λακριντής με σουτ λίγο έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα να κτυπήσει στο δεξί κάθετο δοκάρι και στην επαναφορά αφού δεν κατάφεραν να διώξουν οι αμυντικοί, ο ίδιος έγινε αποδέκτης της μπάλας και σούταρε από κοντά όμως η μπάλα χτύπησε αυτή τη φορά στο αριστερό κάθετο δοκάρι και στη συνέχεια έδιωξαν οι αμυντικοί. Στο 63’ σέντρα του Μπιτσάνη, ο Μπιτσάνης με κεφαλιά από κοντά έστειλε την μπάλα άουτ λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 68’ ο Μπιτσάνης με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Λάππα για να γίνει έτσι το 5-2, παρότι ο νεαρός τερματοφύλακας κινήθηκε στην πορεία της μπάλας, η οποία “έσκασε” μπροστά του πήρε ύψος και κατέληξε στο βάθος της εστίας του. Στο 72’ κεφαλιά-πάσα του Αντωνίου στον Κάϊα, αυτός από τα πλάγια μπήκε στην περιοχή και σούταρε με τον Λάππα να πέφτει στην αριστερή του γωνία και να αποκρούει εύκολα. Στο 81’ σουτ του Μπιτσάνη από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής η μπάλα κατέληξε άουτ δίπλα από το κάθετο δοκάρι. Στο 86’ ο Βέλλης “έκλεψε” την μπάλα από αμυντικό και από τα πλάγια έφτασε στην περιοχή σούταρε αλλά ο Φαββατάς έπεσε στην αριστερή του γωνία και μπλόκαρε. Στο 90’ ο Μωραγιάννης μπήκε στην περιοχή και γύρισε την μπάλα στον Μπιτσάνη αυτός από το ημικύκλιο της περιοχής έκανε το ψηλοκρεμαστό σουτ, όμως ο Λάππας εκτινάχθηκε στο οριζόντιο δοκάρι και με το ένα χέρι απέκρουσε σωτήρια σε κόρνερ. Το εκτέλεσε ο Οικονομέας και ο Τσακαλάκος που βγήκε στο α’ δοκάρι σχεδόν έπιασε τη διαγώνια κεφαλιά και έστειλε την μπάλα να περάσει άουτ λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Εύκολο έργο είχε ο διαιτητής Καυκάς και οι βοηθοί διαιτητές Βανικιώτης και Διακουμάκος.

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Φαββατάς, Κάϊας, Οικονομέας, Παναγιωτόπουλος (80’ Μωραγιάννης), Παντσιώτης, Καράμπελας, Κοστρίβας (54’ Αντωνίου), Οδεμισιώτης, Μπιτσάνης, Κανανάϊ (82’ Τσακαλάκος), Ρουμελιώτης (67’ Μερκούρης).

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Λάππας, Γεωργόπουλος, Σταθόπουλος, Μπολούν, Γεωργιόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Αναστασόπουλος, Βέλλης, Αλεξόπουλος, Μαρκόπουλος (85’ Τάρλεβ), Καυκής (54’ Λακριντής).