Τρίτη, 14 Μάιος 2019 11:30

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Στη Μεσσηνία η εθνική γυναικών Βελγίου!

Γράφτηκε από τον
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Στη Μεσσηνία η εθνική γυναικών Βελγίου!

 

Μία από τις πιο σημαντικές ευρωπαϊκές δυνάμεις του γυναικείου ποδοσφαίρου θα βρεθεί το επόμενο διάστημα στη Μεσσηνία για προετοιμασία και φιλικά.

Ο λόγος για την εθνική γυναικών του Βελγίου, η οποία αναμένεται το Σάββατο στην Καλαμάτα, όπου και θα παραμείνει για εφτά ημέρες.

Το Βέλγιο που έρχεται για πρώτη φορά στο Νομό μας, θα αντιμετωπίσει στις 22 Μαΐου σε φιλικό ματς την Εθνική Ενόπλων της Ελλάδας στις 5.30 μ.μ. στο γήπεδο του Μεσσηνιακού. Δύο μέρες αργότερα θα μεταβεί στην Πύλο για να αντιμετωπίσει την εθνική ομάδα γυναικών Ελλάδας (5.30 μ.μ.). Το Μεσσηνιακό κοινό θα έχει έτσι την ευκαιρία να γνωρίσει το γυναικείο ποδόσφαιρο, ενώ οι διοργανωτές τονίζουν ότι θα γίνουν και άλλες παράλληλες δράσεις. Η ΕΠΣΜ είναι αυτή που διοργανώνει το τουρνουά μαζί με τον Πατίστα και έχοντας την υποστήριξη του Μεσσηνιακού.

“H ΕΠΣ Μεσσηνίας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι από 18/05/2019 έως και 25/05/2019 θα φιλοξενήσει την Εθνική Ομάδα Γυναικών του Βελγίου, και θα διοργανώσει το 1ο τουρνουά εθνικών ομάδων, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, συνδιοργανωτή τον Α.Π.Ο.Κ Πατίστα και υποστηρικτή το Μεσσηνιακό”, αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση για το παραπάνω γεγονός.