Τρίτη, 14 Μάιος 2019 13:21

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: “Πάμε να τελειώσουμε αήττητοι το πρωτάθλημα”, λέει ο Παλαμάρας εν όψει Ομόνοιας

Γράφτηκε από τον
ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: “Πάμε να τελειώσουμε αήττητοι το πρωτάθλημα”, λέει ο Παλαμάρας εν όψει Ομόνοιας

Εύκολο απόγευμα είχε την Κυριακή ο Α.Ο. Διαβολιτσίου απέναντι στη Σπερχογεία, την οποία κέρδισε με 5-0 στο τελευταίο του φετινό εντός έδρας παιχνίδι.

Οι πρωταθλητές Μεσσηνίας πανηγύρισαν την πέμπτη συνεχόμενη νίκη και 24η σε 29 αγωνιστικές στην Α’ τοπική. Ο ΑΟΔ απέχει πλέον 90 λεπτά από το να κατακτήσει αήττητος τον τίτλο. Η Ομόνοια είναι το τελευταίο εμπόδιο, σ’ ένα ματς που οι καλαματιανοί θα παίξουν μια κατηγορία, αφού με νίκη αποφεύγουν τον υποβιβασμό. “Κλείσαμε όσο γινόταν καλύτερα τη σεζόν στο γήπεδό μας και βλέπουμε το ίδιο σοβαρά το τελευταίο παιχνίδι με την Ομόνοια. Ο αντίπαλός μας έχει κίνητρο, γιατί θέλει να κερδίσει και να μείνει στην κατηγορία. Για εμάς δεν αλλάζει κάτι. Πάμε να τελειώσουμε αήττητοι το πρωτάθλημα”, λέει στην “Ελευθερία” ο Κώστας Παλαμάρας μεταφέροντας το κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια.

Ο προπονητής του Διαβολιτσίου θέλει η ομάδα του να γράψει ιστορία με την κατάκτηση ενός αήττητου πρωταθλήματος.

Το μόνο ερωτηματικό ενόψει Ομόνοιας ο Φάνης Κάνιστρας, ο, οποίος είναι τραυματίας και η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Τέλος, όπως και γράψαμε χθες, η ομάδα του Διαβολιτσίου θα βρεθεί αύριο στο γήπεδο του Μεσσηνιακού για το μπαράζ ανόδου της “Μαύρης Θύελλας” με τον Διαγόρα.