Τρίτη, 14 Μάιος 2019 18:45

Εθνική Ελλάδας: Οι επιλογές Αναστασιάδη για το φιλικό με Τουρκία

Γράφτηκε από τον
Εθνική Ελλάδας: Οι επιλογές Αναστασιάδη για το φιλικό με Τουρκία

Ο Άγγελος Αναστασιάδης κάλεσε στην Εθνική Ελλάδας τον μπακ του Αστέρα, Γιάννη Κώτσιρα, για το φιλικό με την Τουρκία. Πρώτη φορά στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ο 26χρονος μπακ.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοίνωσε τις κλήσεις για το φιλικό της Εθνικής με την Τουρκία, που θα γίνει στις 30 Μαΐου στην Αττάλεια. Νέο πρόσωπο ο 26χρονος δεξιός μπακ του Αστέρα, Γιάννης Κώτσιρας, ο οποίος έκανε φέτος 36 συμμετοχές με τους Αρκάδες σε όλες τις διοργανώσεις. Αυτή είναι η πρώτη φορά που καλείται στην Εθνική.

Με δεδομένο ότι ο Μπακάκης θα υποβληθεί σε επέμβαση στις 21 Μαΐου, ο Αναστασιάδης επέλεξε τον ακραίο αμυντικό των Αρκάδων. Σε σχέση με την αποστολή που είχε ανακοινώσει ο Αναστασιάδης για τους δύο πρώτους αγώνες των προκριματικών του Euro 2020 με Λιχτενστάιν και Βοσνία, εκτός έμεινε ο Ρισβάνης, ο Μπακάκης και ο Μήτρογλου που είναι τραυματίας.

Την αποστολή στην Τουρκία δεν θα ακολουθήσουν οι Παπασταθόπουλος, Δώνης και Μανωλάς, αλλά θα ενσωματωθούν στις 3 Ιουνίου στην προετοιμασία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, για τους αγώνες με Ιταλία και Αρμενία. Άξιο αναφοράς ότι οι παίκτες που κλήθηκαν στην Εθνική, θα ενσωματωθούν σε αυτή σε τέσσερα γκρουπ.

Η ενημέρωση: "Είκοσι δύο ποδοσφαιριστές περιλαμβάνονται στην πρόσκληση του κ. Άγγελου Αναστασιάδη για την προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών στο Apeldoorn από τις 22 έως τις 29 Μαΐου και, εν συνεχεία, για τον φιλικό αγώνα με την Τουρκία στην Αττάλεια (30/5). Ανάμεσα σε αυτούς, ο Γιάννης Κώτσιρας του Αστέρα Τρίπολης καλείται για πρώτη φορά στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Αναλυτικά, οι ποδοσφαιριστές που θα συμμετάσχουν στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, καθώς επίσης και πότε θα ενσωματωθούν σε αυτήν, ανάλογα με τις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους:

22 Μαΐου

Μάνταλος, Μπάρκας, Μπακασέτας, Πέλκας, Πασχαλάκης, Κουρμπέλης, Βαλεριάνος, Σιώπης, Κούτρης, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Μασούρας, Κουλούρης, Ντουρμισάι, Κώτσιρας.

24 Μαΐου

Μαυρίας, Κολοβός

25 Μαΐου

Σταφυλίδης

27 Μαΐου

Σάμαρης, Βλαχοδήμος, Σιόβας, Ζέκα

Σημειώνεται ότι ήδη έχουν προσκληθεί οι Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Δώνης για τις 3 Ιουνίου, οπότε θα αρχίσει το τελικό στάδιο προετοιμασίας της Εθνικής για τους αγώνες με την Ιταλία (8/6, ΟΑΚΑ) και την Αρμενία (11/6, ΟΑΚΑ) στο πλαίσιο των European Qualifiers.

Πηγή: www.sport24.gr