Τετάρτη, 15 Μάιος 2019 11:21

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Το ματς της δεκαετίας σήμερα με Διαγόρα Ρόδου!

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Το ματς της δεκαετίας σήμερα με Διαγόρα Ρόδου!

 

Το ματς δεκαετίας δίνει σήμερα η “Μαύρη Θύελλα”! Η τοπική μας ομάδα υποδέχεται στις 3 μ.μ. στο γήπεδο του Μεσσηνιακού τον Διαγόρα στον επαναληπτικό αγώνα μπαράζ της περασμένης Τετάρτης όπου η ομάδα της Ρόδου είχε κερδίσει με 1-0.

Ενα μεγάλο παιχνίδι όπου η Καλαμάτα θέλει να ανατρέψει αυτό το 1-0 και να πάρει αυτή το εισιτήριο της ανόδου για την Football League, επιστρέφοντας έτσι στις επαγγελματικές κατηγορίες μετά από 9 χρόνια.

Το γήπεδο του Μεσσηνιακού αναμένεται να ζήσει μεγάλες στιγμές καθώς η προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα είναι πολύ αυξημένη και όλα δείχνουν ότι η “Μαύρη Θύελλα” θα παίξει στο σπουδαίο αυτό ματς έχοντας τον 12ο παίκτη στο πλευρό της.

Η Καλαμάτα ολοκλήρωσε χθες την προετοιμασία της με τους Ψάνη, Τάμπα να είναι εκτός μάχης και τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές να είναι στην διάθεση του Γιάννη Χριστόπουλου.

Στην χθεσινή προπόνηση δόθηκε βάρος στις στημένες φάσεις ενώ οι παίκτες χτύπησαν και πέναλτι καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο παράτασης και πέναλτι.

Οσον αφορά την αρχική 11άδα, Κασωτάκης, Φουάσης, Βοσκόπουλος, Αλιατίδης, Αντωνιάδης, Πινδώνης, Γιόνδης, Λαθύρης και Πέριτς φαίνεται να έχουν προβάδισμα ενώ τις υπόλοιπες δύο θέσεις διεκδικούν οι Τσόπελας, Χίλγκεν, Μάρκοβιτς και Μίνγκας.

Ανοδο ζήτησε ο κόσμος

στη χθεσινή προπόνηση

Στο γήπεδο του Μεσσηνιακού έγινε χθες το πρωί η τελευταία προπόνηση της Καλαμάτας εν όψει σημερινού αγώνα. Περίπου 100 φίλαθλοι της τοπικής μας έδωσαν το παρών, αποθέωσαν τους παίκτες της “Μαύρης Θύελλας” και τον Γιάννη Χριστόπουλο και με συνθήματα ζήτησαν να τα δώσουν όλα για την άνοδο. Στο γήπεδο βρέθηκαν και μερικοί παλαίμαχοι της ομάδας (Σκαφιδάς, Μουλατσιώτης, Μαυρέας, Αθανασόπουλος).

Οι παλαίμαχοι μάλιστα την Κυριακή είχαν έρθει σε επαφή με τους παίκτες καθώς τους έκαναν το τραπέζι σε κατάστημα στην παραλία, με τον πρόεδρο των παλαιμάχων Μανώλη Θεοδώρου να παίρνει το λόγο, να εκφράζει την στήριξη των παλαιμάχων και να τους ζητά να τα δώσουν όλα για την άνοδο.

Από το πρωί τα εισιτήρια

Τα εισιτήρια του αγώνα θα πωλούνται σήμερα από τις 9 το πρωί στα εκδοτήρια του γηπέδου του Μεσσηνιακού. Οι τιμές τους είναι 5 ευρώ στην δυτική κερκίδα, 10 ευρώ στη νότια και την βόρεια κερκίδα, ίδιες δηλαδή με αυτές των αγώνων του πρωταθλήματος.