Τετάρτη, 15 Μάιος 2019 11:48

Το πρώτο γκολ θα το... βάλει ο κόσμος

Γράφτηκε από τον

 

Ξημέρωσε η 15η Μαΐου 2019. Μια ημερομηνία που θα μείνει στην ιστορία της "Μαύρης Θύελλας" και ελπίζουμε ότι στο μέλλον θα ξυπνά ευχάριστες αναμνήσεις.

Σε λίγες ώρες η Καλαμάτα θα μπει στον αγωνιστικό χώρο στο γήπεδο του Μεσσηνιακού για να δώσει ένα ματς δίχως αύριο. Εναν τελικό, με αντίπαλο το Διαγόρα που ήρθε με "προίκα" το 1--0 από το ματς στη Ρόδο πριν από ακριβώς μία εβδομάδα. Η "Μαύρη Θύελλα" θα έχει όμως έναν επιπλέον παίκτη, σε σχέση με τους φιλοξενούμενους,που δεν είναι άλλος από τον κόσμο.

Για πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια βλέπουμε τέτοια συσπείρωση στις τάξεις των φιλάθλων, οι οποίοι θα βρεθούν στις εξέδρες για να σπρώξουν την μεγάλη ομάδα του νομού μας στις επαγγελματικές κατηγορίες. Κάτι που θα έπρεπε βέβαια να είχε συμβεί χωρίς τη ψυχοφθόρα διαδικασία των μπαράζ. Πλέον όμως δεν ωφελεί σε τίποτα να κάθονται στην Καλαμάτα να κλαίνε πάνω από το... χυμένο γάλα.

Εχουν μία ακόμα ευκαιρία για να βρεθούν στη Football League και να αλλάξουν επίπεδο, διώχνοντας τη μιζέρια των τελευταίων χρόνων. Σε τέτοια παιχνίδια οι θεωρίες και τα συστήματα πάνε... περίπατο. Αυτό που μετρά είναι η αποφασιστικότητα, το πάθος και η ψυχή.

Το πρώτο γκολ σήμερα θα το... βάλει ο κόσμος, το δεύτερο ας το πετύχει και ο... Αγαθοκλής Χριστόπουλος.