Πέμπτη, 16 Μάιος 2019 13:43

ΟΜΟΝΟΙΑ: “Προετοιμαζόμαστε για τη νίκη με Διαβολίτσι”, λέει ο Β. Μπλέτσας

Γράφτηκε από τον

Ζωντανή για την παραμονή στην Α’ τοπική έμεινε η Ομόνοια μετά τη σημαντική νίκη επί του Απόλλωνα Καλαμάτας και κρατά την τύχη στα χέρια της στην τελευταία αγωνιστική.

Διότι αν κερδίσει μένει 100% στην κατηγορία, αδιαφορώντας για τα υπόλοιπα αποτελέσματα. Απέναντι της όμως, θα βρει την καλύτερη, βάση αριθμών, ομάδα του πρωταθλήματος, η οποία μάλιστα δεν έχει ήττα σε 29 αγωνιστικές!

Με άλλα λόγια, η Ομόνοια καλείται το Σάββατο να σπάσει το αήττητο του πρωτοπόρου Α.Ο. Διαβολιτσίου για να αποφύγει τον υποβιβασμό. Με ισοπαλία ή ήττα θα χρειάζεται δύσκολο συνδυασμό αποτελεσμάτων. “Προετοιμαζόμαστε για να πάρουμε τη νίκη, διότι μπορεί να μην φθάνει ο ένας βαθμός. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο, αλλά θα εξαντλήσουμε τις πιθανότητες”, λέει στην “Ελευθερία” ο Βασίλης Μπλέτσας για το ματς της χρονιάς με το Διαβολίτσι. Ο προπονητής της Ομόνοιας τονίζει ότι ο ΑΟΔ είναι μια πολύ καλή και ποιοτική ομάδα. Το ίδιο βέβαια ίσχυε και για τον Απόλλωνα, αλλά η Ομόνοια πήρε τους τρεις βαθμούς και την ευκαιρία να διεκδικήσει την σωτηρία της στο φινάλε του πρωταθλήματος. Το ευχάριστο για την τεχνική ηγεσία είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα και η Ομόνοια θα παραταχθεί πάνοπλη το Σάββατο στο γήπεδο “Γ. Λουκαρέας”.