Πέμπτη, 16 Μάιος 2019 14:53

A.E. ΑΒΙΑΣ: Δεν της αρκεί μόνο η νίκη με Απόλλωνα

Γράφτηκε από τον

 

Χωρίς κόπο πήρε η Α.Ε. Αβίας τους τρεις βαθμούς στην 29η αγωνιστική, αλλά παραμένει στην τελευταία θέση της Α’ τοπικής.

Η ομάδα του Κάμπου με το τρίποντο στα χαρτιά με το Φαραί έχει 27 βαθμούς, όμως η Ομόνοια νίκησε τον Απόλλωνα και έφθασε τους 28, ενώ ο Ολυμπιακός Καλαμάτας με το βαθμό στο φινάλε κόντρα στην Εράνη έχει επίσης 28 βαθμούς. Ο έτερος Ολυμπιακός της κατηγορίας, αυτός της Ανάληψης έχει 30 βαθμούς και είναι μια ανάσα από την παραμονή.

Αντίθετα η Α.Ε. Αβίας χρειάζεται νίκη την τελευταία αγωνιστική με τον Απόλλωνα, αλλά και συνδυασμό αποτελεσμάτων για να αποφύγει τον υποβιβασμό. Η Αβία θα έχει το μυαλό της και στα παιχνίδια της Ομόνοιας με το Διαβολίτσι και του Τέλλου Αγρα με τον Ολυμπιακό Καλαμάτας.

“Θα κάνουμε την προσπάθειά μας, αλλά δεν είναι πλέον μόνο στο χέρι μας η παραμονή. Οποια ομάδα και να υποβιβαστεί δεν θα χαθεί και ο κόσμος”, το σχόλιο του Διονύση Πουλή για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο προπονητής της Α.Ε. Αβίας θα έχει περισσότερες λύσεις με τον Απόλλωνα σε σχέση με τις προηγούμενες αναμετρήσεις, καθώς οι Δημήτρης Πολυμενέας και Αγγελος Γιαννέας εξέτισαν την ποινή τους.

Ακόμα αναμένεται να είναι διαθέσιμοι οι Γιώργος Βαβαρούτσος και Στέλιος Κωνσταντόπουλος, που απουσίαζαν λόγω τραυματισμού.