Σάββατο, 18 Μάιος 2019 19:41

Φινάλε θρίλερ στην Α' τοπική - ποιοί έμειναν και ποιοι υποβιβάστηκαν

Γράφτηκε από τον

Σε πραγματικό θρίλερ εξελίχθηκε η τελευταία αγωνιστική της Α' τοπικής στην Μεσσηνία.

Πριν λίγο ολοκληρώθηκαν οι 4 αγώνες που έγιναν σήμερα στους οποίους συμμετείχαν οι 4 ομάδες που έπαιζαν για τις δύο θέσεις παραμονής. Μεγάλοι κερδισμένοι ήταν τελικά η Αβία και ο Ολυμπιακός Ανάληψης που μένουν στην κατηγορία ενώ υποβιβάστηκαν η Ομόνοια και ο Ολυμπιακός Καλαμάτας. 

Η Αβία νίκησε εντός έδρας τον Απόλλωνα Καλαμάτας με 2-1 ενώ ο Ολυμπιακός Ανάληψης έφερε εντός έδρας ισοπαλία με τον Τσικλητήρα Πύλου (2-2). Η Ομόνοια έφερε εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με τον πρωταθλητή ΑΟ Διαβολιτσίου ο οποίος έτσι κατέκτησε αήττητος το πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός Καλαμάτας έχασε 2-1 στους Γαργαλιάνους από τον Τέλλο Αγρα.

Η εξέλιξη των αγώνων ήταν τέτοια που η βαθμολογία άλλαζε πολλές φορές κατά την διάρκεια των αγώνων και μαζί της και οι θέσεις του υποβιβασμού. Ο Ολυμπιακός Καλαμάτας είχε ισοφαρίσει στο ξεκίνημα του β' ημιχρόνου και κρατούσε θέση παραμονής για κάποια λεπτά αλλά το γκολ της Αβίας (που ήταν 1-1 στο ημίχρονο) άλλαξε την κατάσταση. Η Ομόνοια βρέθηκε να χάνει από το Διαβολίτσι, ισοφάρισε λίγο πριν το τέλος αλλά δεν μπόρεσε να πετύχει δεύτερο γκολ που θα της χάριζε την παραμονή. Ο Ολυμπιακός Ανάληψης ήθελε την ισοπαλία για να μείνει, προηγήθηκε δύο φορές απέναντι στον Τσικλητήρα και τελικά το 2-2 ήταν αρκετό για αυτόν για να πανηγυρίσει την παραμονή.