Τρίτη, 21 Μάιος 2019 13:35

Α.Ε. ΑΒΙΑΣ: “Η παραμονή είναι κάτι που δεν περίμενα”, παραδέχεται ο Δ. Πουλής

Γράφτηκε από τον
Α.Ε. ΑΒΙΑΣ: “Η παραμονή είναι κάτι που δεν περίμενα”, παραδέχεται ο Δ. Πουλής

 

Στην Α’ τοπική και τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται η Α.Ε. Αβίας παρότι μπήκε στην τελευταία αγωνιστική με τις λιγότερες πιθανότητες από τις ομάδες που μάχονταν για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Η ομάδα του Κάμπου εκτός από τη νίκη επί του Απόλλωνα, ήθελε να μην κερδίσουν και η Ομόνοια με τον Ολυμπιακό Καλαμάτας. Σενάριο που επαληθεύτηκε και η Α.Ε. Αβίας τερμάτισε στην 13η θέση, ενώ οι δύο καλαματιανές ομάδες κατέλαβαν την 14η και 15η αντίστοιχα και υποβιβάστηκαν στην Α1 τοπική.

“Είναι κάτι που δεν περίμενα, γιατί χρειαζόμασταν μόνο νίκη με τον Απόλλωνα, κάτι που ήταν δύσκολο, αλλά και συνδυασμό αποτελεσμάτων. Στο ποδόσφαιρο όμως ποτέ μη λες ποτέ, όπως αποδείχθηκε”, το σχόλιο του προπονητή της Α.Ε. Αβίας Διονύση Πουλή για την παραμονή στην κατηγορία.

Σημαντικό ρόλο γι’ αυτό έπαιξε και η επιστροφή της ομάδας στη φυσική της έδρα, καθώς η Αβία έμεινε αήττητη στον Κάμπο, νικώντας Ομόνοια, Απόλλωνα και παίρνοντας ισοπαλία με την Κυπαρισσία. Ενδιάμεσα πρόσθεσε στα χαρτιά και τους τρεις βαθμούς με τον Α.Ο. Φαραί. Στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές δηλαδή συγκέντρωσε 10 βαθμούς και πέτυχε κάτι που λίγοι πίστευαν.

Δεν συμπλήρωνε ούτε... 11άδα

Διότι όπως λέει ο Δ. Πουλής υπήρχαν παιχνίδια που δεν συμπλήρωνε ούτε 11άδα και επιστρατεύτηκαν παίκτες που είχαν να αγωνιστούν ακόμα και δύο χρόνια. Το γηπεδικό ήταν μεγάλο πρόβλημα για τη συμμετοχή στις προπονήσεις. Πλέον αυτό λύθηκε και ο Δ. Πουλής δηλώνει ότι: “Δεν υπάρχουν πια δικαιολογίες. Πρέπει να δείξουμε τη νέα σεζόν μεγαλύτερη συνέπεια στις προπονήσεις και να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί. Σε αυτό πρέπει να βοηθήσει και η διοίκηση με την απόκτηση κάποιων παικτών. Ακόμα θα πρέπει να ενσωματωθούν και τα νέα παιδιά από το χωριό, αλλά η Α’ τοπική είναι Α’ τοπική και θα χρειαστεί να δουλέψουν και να είναι παρόντες στις προπονήσεις”. Οσο για το αν ο βαθμολογικός πίνακας αποδίδει δικαιοσύνη, ο Δ. Πουλής απάντησε: “Θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός Καλαμάτας αδικείται από τον υποβιβασμό. Δεν μπορώ να πω όμως ότι ήμασταν καλύτεροι ή χειρότεροι από τις ομάδες που υποβιβάστηκαν”.