Τρίτη, 21 Μάιος 2019 14:36

ΟΜΟΝΟΙΑ: “Αποχαιρετάμε την Α’ τοπική με το κεφάλι ψηλά”

Γράφτηκε από τον

Η Ομόνοια δεν κατάφερε τελικά να κερδίσει το στοίχημα της παραμονής στην Α’ τοπική.

Η ισοπαλία της τελευταίας αγωνιστικής με τον ΑΟ Διαβολιτσίου, σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα στα υπόλοιπα ματς οριστικοποίησαν τον υποβιβασμό της ομάδας της Καλαμάτας στην Α1 τοπική. Η διοίκηση με ανακοίνωση της τονίζει πως αποχαιρετά την κατηγορία με ψηλά το κεφάλι ενώ αφήνει και αιχμές λέγοντας πως “φάνηκε ποιες είναι οι ομάδες που στήνουν πρωταθλήματα”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

“Η ομάδα μας αποχαιρετά την Α' τοπική κατηγορία με το κεφάλι ψηλά.

Η διοίκηση ευχαριστεί θερμά τον προπονητή κ. Βασίλη Μπλέτσα καθώς και τους ποδοσφαιριστές μας, που από τον μικρότερο μέχρι τον μεγαλύτερο, βοήθησαν με όλες τους τις δυνάμεις και στήριξαν αυτή την ομάδα. Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν για λίγες ημέρες ακόμα και η χρονιά θα κλείσει μ'ένα αποχαιρετιστήριο δείπνο.

Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι σε όλους κι ελπίζουμε τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν όλοι μαζί να συνεχίσουμε την όμορφη αυτή προσπάθεια.

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους μας πολέμησαν γιατί κατάφεραν να μας ενώσουν ακόμα περισσότερο και να αποδείξουμε πως η Ομόνοια είναι πράγματι οικογένεια!

Στα εύκολα αλλά κυρίως στα δύσκολα ΜΑΖΙ!!

ΥΓ. = Τελικά φάνηκε ποιες είναι "οι ομάδες που στήνουν πρωταθλήματα" όπως επίσης και οι "ηθικοί" του μεσσηνιακού ποδοσφαίρου.

Ρόδα είναι και γυρίζει”...

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ