Πέμπτη, 23 Μάιος 2019 15:55

“BULLDOGS CLUB”: “Ολοι δίπλα στη Μαύρη Θύελλα”

Γράφτηκε από τον

Στο φινάλε της φετινής αγωνιστικής περιόδου, που δυστυχώς δεν είχε αίσιο τέλος για την “Μαύρη Θύελλα”, οι οργανωμένοι φίλαθλοι, οι Bulldogs με ανακοίνωση τους ευχαριστούν όσους στήριξαν τις προσπάθειες και κλείνουν με το μήνυμα “όλοι δίπλα στην “Μαύρη Θύελλα”.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

“Η αγωνιστική περίοδος τελείωσε και δυστυχώς η ομάδα μας δεν κατάφερε να πάρει την πολυπόθητη άνοδο. Εμεις σαν οπαδοί σταθήκαμε στο ύψος μας, όπως κάνουμε τόσα χρόνια – βρεθήκαμε και τραγουδήσαμε σε όλα τα γήπεδα που αγωνιζόταν η ομάδα μας. Στην δύσκολη αυτή προσπάθεια μας είχαμε την βοήθεια κάποιων ανθρώπων οι οποίοι όταν χρειάστηκε να συνδράμουν οικονομικά για να πραγματοποιηθούν κάποιες εκδρομές το έκαναν με την καρδία τους και την αγάπη τους για την “Μαύρη Θύελλα”. Θέλουμε λοιπόν να ευχαριστήσουμε τους Βασιλόπουλο Τάκη, Γυφτέα Κώστα, Κουκούτση, Αποστόλη, Κουκούτση Δημήτρη, Κουτίβα Στέλιο, Λαγωνικάκο Σπύρο, Παπαθεοδωρίδη Θεόδωρο, Παπασταθόπουλο Σωκράτη, Ράλλη Γιώργο, Σπίνο Γιώργο, Χριστόπουλο Αγαθοκλή.

ΥΓ1. Τα ονόματα τοποθετήθηκαν με αλφαβητική σειρά.

ΥΓ2. Ολοι δίπλα στην “Μαύρη Θύελλα” - όλοι μια γροθιά.

ΥΓ3. Στα γήπεδα μαζί σου τόσα χρόνια - κρατάω το λάβαρο ορθό – και τραγουδώ μόνο για σένα – και είμαι περήφανος για αυτό”.