Πέμπτη, 23 Μάιος 2019 14:54

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Ικανοποίηση Αργυρόπουλου για την 4η θέση

Γράφτηκε από τον

 

Με εφτά παίκτες κάτω των 20 ετών ξεκίνησε στην 11άδα ο Τσικλητήρας στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Ανάληψης.

Η ομάδα της Πύλου αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 και οι πιτσιρικάδες κέρδισαν τις εντυπώσεις και τα εύσημα από τον Γιώργο Αργυρόπουλο.

“Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από την παρουσία τόσων μικρών παιδιών στην 11άδα. Σ’ ένα δύσκολο παιχνίδι ανταποκρίθηκαν σε μεγάλο βαθμό και άφησαν υποσχέσεις. Πιστεύω ότι με σκληρή δουλειά, το μέλλον τους ανήκει”, λέει στην “Ελευθερία” ο προπονητής του Τσικλητήρα. Ο Γ. Αργυρόπουλος δηλώνει ικανοποιημένος και από την κατάκτηση της τέταρτης θέσης στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής, πίσω από τον πρωταθλητή Α.Ο. Διαβολιτσίου, τη δεύτερη Εράνη και τον τρίτο Απόλλωνα Καλαμάτας.

“Ηταν μια μεταβατική περίοδος μετά τον υποβιβασμό από τη Γ’ εθνική και μας αφήνει απόλυτα ευχαριστημένους η τέταρτη θέση. Μπήκαμε με άνεση στην τετράδα και πήραν χρόνο συμμετοχής και οι μικροί σε ηλικία παίκτες.

Θεωρώ ότι ήταν μια πολύ καλή σεζόν και αυτό οφείλεται και στο φανταστικό κλίμα στα αποδυτήρια”.

Προτάσεις και εκτός Μεσσηνίας

Η σεζόν ολοκληρώθηκε λοιπόν για τον Τσικλητήρα και το ενδιαφέρον στρέφεται στην επόμενη μέρα. Ο Γιώργος Αργυρόπουλος θα έχει συνάντηση με τη διοίκηση ώστε να ξεκαθαρίσει αν θα ανανεωθεί ή όχι η συνεργασία. Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες, ο ικανός τεχνικός έχει προτάσεις και εκτός Μεσσηνίας και ίσως για πρώτη φορά κάνει αυτό το βήμα. Ωστόσο πρώτα θα συζητήσει με τους ανθρώπους του Τσικλητήρα