Δευτέρα, 27 Μάιος 2019 12:43

Εθνική Ελλάδος: Χαλάρωμα με νίκη 2-0 σε προπονητικό φιλικό

Γράφτηκε από τον

Η Εθνική Ελλάδος την Κυριακή το απόγευμα νίκησε σε προπονητικό φιλικό την Global Football Academy με 2-0 με τους Μασούρα και Κουλούρη να χρίζονται σκόρερ σε ένα ματς με πολλές δοκιμές από τον Άγγελο Αναστασιάδη. 

Η προετοιμασία της Εθνικής Ελλάδος για τα προκριματικά του EURO 2020 και τα ματς με Αρμενία και Ιταλία συνεχίζεται χωρίς πρόβλημα στην Ολλανδία. Την Κυριακή το απόγευμα μάλιστα οι παίκτες του Άγγελου Αναστασιάδη έδωσαν ένα φιλικό προπονητικού χαρακτήρα κόντρα στην Global Football Academy.

Ένα παιχνίδι στο οποίο είχαν την ευκαιρία να ξεμουδιάσουν και έδωσαν τη δυνατότητα στον ομοσπονδιακό τεχνικό να κάνει αρκετές δοκιμές. Η Ελλάδα κέρδισε 2-0 με τους Μασούρα και Κουλούρη να χρίζονται σκόρερ.
Η Ελλάδα απείλησε αρχικά στο 14' όταν σε βαθιά μπαλιά του Βαλεριάνου, ο Ντουρμισάι πήρε την κεφαλιά πάσα αλλά το σουτ του Κολοβού απέκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας. Δυο λεπτά αργότερα ο Μασούρας έκανε το σουτ η μπάλα κόντραρε σε αμυνόμενο και την μπλόκαρε σχετικά εύκολα ο τερματοφύλακας της GFA.

Tο σκορ για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα άνοιξε στο 31ο λεπτό ο Μασούρας με πλασέ, έπειτα από ατομική προσπάθεια και ασίστ του Σιώπη, που είχε συνδυαστεί με τον Κώτσιρα.

Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 49' οι Φορτούνης και Κουλούρης συνδυάστηκαν με τον πρώτο σκόρερ να κάνει το πλάσε η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό και γύρισε πάλι στον διεθνή φορ που πλάσαρε εκ νέου, αλλά με παρεμβολή αντιπάλου σχεδόν πάνω στη γραμμή η μπάλα κατέληξε κόρνερ.

Στο 68' ο Μπακασέτας έκλεψε την μπάλα και πάσαρε στον Φορτούνη, που απέφυγε δύο παίκτες στο κέντρο και άνοιξε το παιχνίδι στον Κουλούρη. Ο τελευταίος γύρισε την μπάλα εκ νέου στον Φορτούνη, αλλά το πλασέ του πέρασε άουτ.

Το τελικό 2-0 διαμορφώθηκε λίγο πριν από το φινάλε του αγώνα και συγκεκριμένα στο 87' από τον Κουλούρη. Υστερα από σέντρα του Μασούρα κι αφού προηγουμένως η μπάλα είχε περάσει από τα πόδια του Κουρμπέλη, του Φορτούνη, του Κώτσιρα και του Πέλκα ο Έλληνας φορ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ: Μπάρκας (46’ Πασχαλάκης), Βαλεριάνος, Κώτσιρας, Κουρμπέλης, Σιώπης (46’ Πέλκας), Μπουχαλάκης (63΄Μασούρας), Μαυρίας (46’ Μάνταλος), Μασούρας (46’ Φορτούνης), Κολοβός (46’ Μπακασέτας), Ντουρμισάι (46’ Κουλούρης), Κούτρης (72’ Μαυρίας).

Πηγή: sport24.gr